Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre pénz ajándékba, de hogyan?
Esküvőre pénzt fogok adni, és nem akartam csak egyszerűen odaadni, találtam egy jó ötletet, és ezt fogom megcsinálni de megakadtam: 3. Pénzdobozka
Kis dobozka, olyan mint a teafilteres tartók, fából, decoupage technikával díszítve. Minden rekeszben van valami vicces, egy kis cetlivel: pl. óvszer - mellé a cetlin: ha még nem akartok gyereket. Cumi, vagy tűvel átbökött óvszer -- ha már akartok. Iránytű: hogy mindig megtaláljátok a helyes irányt. Stb. Az utolsó rekeszben van a pénz: javasolt szöveg: tudom, a pénz nem boldogít, de hátha tudjátok használni valamire!
Egy hat rekeszes dobozt vettem, de nem találok megfelelő ötletet, amit a maradék két rekeszbe tenni lehetne. Valahogy semelyik ötletemmel nem vagyok megelégedve. Van ötletetek?
Méz: Hogy a mézes hetek minél tovább tartsanak
Fejfájáscsillapító: Ha a feleség nem akarja
Tangabugyi: Ha a férj nem akarja
Cumi: A gólyára semmit ne bízzatok, mindent magatok csináljatok
Madzag, ragasztó: Ha elszakadt, ha eltörött, talán még akkor is menthető
Egy kulcs: Hogy mindig nyitva legyen a szívetek egymás előtt
Egy nagyító: Hogy a társatokat mindig nagyobbnak (többnek) lássátok önmaguknál
Mágnes: Hogy a vonzalom sose múljon el
Teafilter: Sose legyetek fáradtak
Iránytű: Hogy mindig megtaláljátok a helyes utat
Gumióvszer: 1 sima (ma még nem akartok gyereket), 1 tűvel átszúrva a közepe (ha már nagyon akarjátok)
Az utolsó rekeszbe lehet tenni a pénzt."Állítólag nem boldogít, ha titeket sem, küldjétek vissza!" felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!