Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon puccos esküvőre vagyok hivatalos külföldre augusztusban. Mit vigyek ajándékba? Mit vegyek fel?
A „White Tie” viselet a lehető legelegánsabb öltözet. Uraknak frakkot, speciális (piké) anyagú inget, mellényt és kézzel kötött csokornyakkendőt jelent. Kiegészítője a speciális escarpens cipő és a hófehér nadrágtartó. Hölgyeknek „White Tie” esetén nagyestélyi a kötelező viselet.
Ezzel megválaszoltuk a mit vegyek fel kérdést. Olyat vigyél ajándékba, amire van pénzed. Valószínűleg úgysem lesz túl hasznos, mivel egy ilyen pár háztartásában nem igazán vannak hiánycikkek. Szóval ha közel áll hozzád a pár, próbálj meg valami személyesebbet, mert ha mondjuk viszel egy mikrót (képletesen írom), valószínűleg kidobják, vagy eladományozzák, hiszen semmi szükségük rá.
Nem készítettek ajándék listát? Esetleg kérdezz rá hogy mit vigyél. Nekünk mindig az első kérdések között van, ha semmi tippet nem adtak.
Esetleg készíts vagy készíttes pénzfát. :)
Szerintem frappáns és hasznos. Ennél hasznosabb nem is lehetne. :D
A repjegyeket, és a hotel vouchert, meghívót is megozta a Fedex. Kifizetett mindent. Ezek után hogy mondjam le?
Nagyestélyim,koktélruhám, öltönyök vannak vannak itthon, azzal nincs gond, de frakk fehér mellénnyel nincs, mivel nem szokásunk valóban minden évben többször ilyen helyre menni. Mikor igent mondtam, fel sem merült bennem, hogy ilyet akarnak előírni, mivel a tesójának az esküvője is csak koktélruha- öltöny kombináció volt a képek szerint.
Meg azt mondta, hogy nem akar csak szűkkörűt (100fő lesz).
Nem tudom mi legyen. Ma nyakunkba vesszük a várost, ha nem jutunk semmire, holnap irány Bécs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!