Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy nagyon puccos esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon puccos esküvőre vagyok hivatalos külföldre augusztusban. Mit vigyek ajándékba? Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
A menyasszonyon Versace ruha, pasin Armani. Dress code: White tie
2013. júl. 12. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Menj be egy esküvői ruhaszalonba ott gyönyörű estélyiket is lehet kapni...
2013. júl. 15. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nehezen hiszem el, hogy egy esküvőn frakk viselését várják el. Van pár nagyon gazdag ismerősöm, egyik esküvőjén sem volt frakk, sőt tavaly voltam az egyik magyar milliárdos lányának az esküvőjén és még dress code sem volt, pedig az esküvőre és a lagzira egy egész indonéz szigetet kibéreltek....
2013. júl. 25. 15:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó neked, legalább nem fájt miatta a fejed! Irigyellek!!

Itt sem a pár miatt kell (öket egyáltalán nem érdekelné, hogy kin mi van), hanem a papa miatt. A ruhák már készülőben vannak (varrattatjuk őket). Ajándékba pedig egy festményt készíttetünk, amin egy közös emlék helye lesz megörökítve. Kipipálva minden!

2013. júl. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!