Elvinnétek egy két hónapos kisbabát esküvőre és lakodalomba? (pl. ha júniusban születik, augusztusban esküvőre vagy hivatalos! )
Én ottho hagynám a nagyival!
Ha tápszeres akkor semmi gondd, ha szopizik akkor meg lehet lefejt tejet hagyni neki!
A miénk is volt! Szépen elvolt a babakocsiban, mindig volt önként jelenkező, aki tologatta!
Írtó büszke voltam rá, szoptattam is, úgyhogy nem tudtam volna otthagyni sehol. Az esküvőt sem akartam kihagyni.
Sztem, nyugodtan viheted, max. ha nagyon nyűgös, hazamentek. Gondolom a sofőr nem fog inni úgysem.
Nem! Semmi szüksége egy ekkora babának a hangzavarra és arra ,hogy "ezer" ember esetleg hozzá nyúl stb. Főleg ha szopizik akkor ez csak külön bonyodalom.Szerintem ekkora gyereknek még nyugalomra van szüksége!Én mindig azt nézem mi jó egy ekkora babának!
3 gyerekes anyuka
Én nagyon ellene vagyok a kisbabák állandó társaságba hurcolásának, de ha szeretnél elmenni arra az esküvőre, vagy nagyon fontos valamiért, akkor szerintem pont a baba kora miatt nem olyan nagy probléma ez.
Egy ekkora babának általában még nincs kialakult napirendje, tehát nem lesz attól nyűgös, ha mondjuk nem a szokott időben van a fürdetése. Az enyém ennyi idősen képes volt bármekkora zajban, és nyüzsi közepén is elaludni. Később, egy 5-6 hónapos babánál ez már inkább probléma, akkor jobban ragaszkodik a megszokott környezetéhez és a rituálékhoz.
Persze csak akkor vinném el, ha megoldott a nyugodt etetése, és tisztába tétele, valamint nagyon vigyáznék, hogy lehetőleg ne nagyon fogdossák, zaklassák a rokonok.
Nekem június közepén született a fiam,szeptember 1jén volt a bátyám esküvője,amit nem hagyhattam ki. Nem volt kire bízni,anyuék szervezték,anyósék messze.
Semmi gond nem volt, nem volt hajlandó amúgy sem cumisüvegből inni,elvonultam megetetni,mi még a lagzi elején is ott voltunk,szépen elnézelődött. 8kor hazavittük fürdetni aztán a férjem ment vissza képviselni minket,bár elvileg mehettem volna én is,mert 5 körül ébredt akkoriban enni.
Ha fontos az esküvő simán elviheted,ha olyan típus,hogy nincs baja idegen környezetben,vagy az új dolgokkal. Mi amúgy 200 kmt utaztunk vele oda,és akkor volt először ilyen hosszú,de jól bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!