Elvinnétek egy két hónapos kisbabát esküvőre és lakodalomba? (pl. ha júniusban születik, augusztusban esküvőre vagy hivatalos! )
A mi esküvőnkön is volt 2 hónapos baba. Bömbölt a zene, minden, a gyerek meg csak ALUDT. Semmi baja nem lett. Nem tudom, Kt Ibolya és társai miért akarják burokban nevelni a gyereket, de közlöm, nem attól leszel jó anya, ha burokban neveled a gyereked. Ja, a kicsi baba már az ötödik gyerek volt, szóval az anyja tudta, mit csinál. A testvérei is mentek esküvőre babaként, nem lett semmi bajuk.
Nemsokára 2 gyerekes anya
Gyerektől, a házasodókkal való rokoni kapcsolat és az esküvő jellegétől tenném függővé.
Általában ebben a korban bírják a legjobban, ha aludni akar, akkor ágyúdörgés között a babakocsiban is el fog aludni. Persze nem kell a hangszórók elé tolni a babakocsit, de távolabb ahol nincs erős zaj, jól elvan a gyerek.
Viszont sok menyasszony van, aki olyan tökéletesre szeretné a Nagy Napot, hogy még az is kiborítja, ha a huszadik sorban az egyik masni 0,01 milliméterrel hosszabb mint a többi. Az ilyenek nem nagyon örülnek, ha egy potenciális bőgőmasina a közelben van, amikor kimondja az igent, nehogy akkor nyekkenjen meg a gyerek. Ha ilyen a menyasszony, akkor inkább otthonmaradnék a gyerekkel, érezzék jól magukat. Ha viszont családias, buli jellegű az egész lagzi, ahol vidáman röhögcsélnek az emberek, a gyerekek meg táncolnak, szaladgálnak, akkor elvinném.
6 hetes volt a lányom, amikor tesóméknak volt az esküvőjük.
Ott volt velünk, aludt a babakocsiban, és szépen elvolt, volt szoba kibérelve, ahol meg tudtam szoptatni és tisztába tenni. Este 8-9 körül jöttek érte Anyosomék és a 3 éves tesóért és vitték őket haza!
Én nem vinném.
Macera neki is és szerintem nektek meg főleg. Ha van megbízható személy, akire rá tudjátok bízni, akkor bulizzatok egy jót. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!