Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illene adnom nászajánd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aniell kérdése:

Mennyit illene adnom nászajándékba? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm esküvője lesz, ahova hivatalos vagyok de nem tudom mennyit adjak, hogy ne legyen se túl sok se túl kevés, hanem megmaradjak a közép kategóriánál.

Az esküvőről azt lehet tudni, hogy hajós esküvő lesz és egy elég "gazdag" család lányáról van szó, aki férjhez megy.

2015. márc. 20. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy szoktak adni, hogy az a pénz fedezze a pár költségeit (vacsora) meg még valamennyi ajándékot is adj. A mi esküvőnk kb. 10-15 000/főre jön ki. De persze ez attól is függ ki mennyi tud adni.De ha 20 000-et adsz szerintem az már jó!

(Persze ezt nálunk szokták így, lehet máshol más szokások vannak!)

2015. márc. 20. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem iden lesz az eskuvo es kertem be ajanlatot hajoktol is, igazabol nem dragabb, mint az ettermi. Kb 15 korul van fejenkent. Ennek tekinteteben es attol fuggoen, hogy mennyire engedheted meg magadnak, 20-30 ezer. Mivel a legjobb baratnod, en a helyedben 30-at adnek.
2015. márc. 20. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Muszáj "csak" pénzben gondolkoznod? Főleg, ha úgyis jól állnak anyagilag + mivel a legjobb barátnőd... Biztosan egyedülálló "belső infóid" vannak azzal kapcsolatban, hogy mire vágyik / vágynak, én a helyedben biztosan valami személyes ajándékot adnék, valami olyat, ami igazán emlékezetes.
2015. márc. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!