Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben elég 30 ezret adni nászajándékba?
Fiatal pár vagyunk, nem túl nagy keresettel.
Első unokatestvérem nősül, de nem állunk közel egymáshoz. Az esküvő 500 km-re lenne (tehát a benzint fizetni kell) + a szállást mi álljuk (20 ezer ft) + csokrot és tortát kell vinni ajándékba (ott ez a szokás).
Ennyi kiadás után elég, ha nászajándékba csak 30 ezret adunk?
Igazából nagyon szeretnék többet adni, de így is kb 100 ezerbe jön ki az esküvő.
ti mit tennétek? Mennyit adnátok?
Igen elég.
De mi az hogy csokrot és tortát kell vinni? A tortát még értem, mert megeszi a násznép, de mit csinál 50 virágcsokorral?
A torta és a csokor (meg még néhány dolog nekem sem világos), de a menyasszony nem magyar, ezek az ő szokásai, illik tiszteletben tartani, úgyhogy mi sem kérdezünk, csak tesszük amit a többiek. :)
Mondjuk azt sem tudom, hogy hogyan fogják hazaszállítani azt a rengeteg tortát, mert az esküvő az egy vidéki hotelben lesz megszervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!