Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúmra az összes koszorúslányomat illene meghívnom?
Háát...
A koszorúslányok atalában közeli rokonok, barátok, ismerősök.. Ha a vőlegeny részéről is vannak, és velük nem tartod, akkor őket nem kell meghívni
Ráadásul nem is neked kellene őket meghívni, hanem nekik kellene megszervezni...
22 koszorúslány, te jó ég!
Nem kell, csak azt, akit te szeretnél. Amúgy is, a 4 gyreknek alapból semmi keresni valója a lánybúcsún.
Bakker, a koszorúslány a menyasszony barátnői, közeliek, 22????
A gyerekeket persze nem, de nem is neked kéne szervezned...
A legjobb szándékkal mondom: csak olyanokat hívj meg a lánybúcsúra, akikről tudod, hogy jól tudtok majd együtt bulizni.
Én meghívtam pár embert, akit annyira igazán nem akartam, csak hát illett, mert ha ugyanabból a társaságból X barátnője ott van, akkor milyen már, hogy Y barátnője nincs ott, és végülis nem vagyunk rosszban, mi baj lehet... Na, ezek voltak azok az emberek, akik jól elcseszték az egész bulit, mert egész este/éjjel semmi nem felelt meg nekik, nem volt jó a hely, amit a barátnőm előre foglalt, a másikon a pia, a harmadikon a zene, a negyediken az emberek... Egész végig szenvedtek, pofákat vágtak, nyávogtak, legszívesebben már megkértem volna őket, hogy vessenek véget a szenvedéseiknek, és menjenek haza a francba, hogy mi tudjunk rendesen bulizni. Szegény tesómat sajnáltam leginkább, mert a lelkét kitette és szétszervezte a fejét a megelőző hetekben, hogy egy emlékezetes lánybúcsút csináljon nekem, ezek meg teljesen elrontották az egészet. Ha visszamehetnék az időben, tuti, hogy kevesebben lennénk, de a buli sokkal jobb lenne. Szóval ha rám hallgatsz, nem hívsz meg olyanokat, akikről tudod, hogy hisztisek, semmi nem jó nekik és szar lenne miattuk a hangulat. Aztán sértődjenek meg, ha akarnak.
(Off: igen, nekik kell szervezni a lánybúcsút, nekem a húgom szervezte pl., de úgy csináltuk, hogy én adtam neki a listát, hogy kit szeretnék meghívni, hogy ne legyen az, hogy kimarad valaki, aki nekem fontos, mert ő nem ismeri, vagy ő nem hívná meg valamiért, szóval szerintem nem furcsa, hogy a menyasszony gondolkodik azon, hogy kit hívjon meg).
Koszorus lányokat azokat szokták meghívni aki közeli barát, vagy rokon. Vagy nálatok verseny kinek hány koszorus lánya lesz, így a szomszéd is az lesz, hogy te nyerjél?
Leánybúcsura meg pont ezért ott szokott lenni az összes koszorus lány, mert ök közeli barátok, rokonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!