Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nincs köszönetajándék?
Ha volt jegyesfotózás esetleg abból előhívathattok pár fotót és mindenki választhat magának egyet.
Eddig ez volt az egyetlen értelmes köszönőajándék amit valaha kaptam, szépen beragasztottuk a családi albumba, jó emlék.
Ilyen cukros mandulát meg hasonlókat mind kidobtuk, ráadásul amit írsz marcipán eléggé megosztja az embereket, sokan nem szeretik.
Szerintem nyugodtan kihagyhatjátok, ha valaki ez miatt megsértődik akkor jobb is ha nem kell vele tartani a kapcsolatot:)
Nemrég voltunk lakodalomban, mi sem kaptunk, eszembe sem jutott hiányolni!
legyetek nagyon boldogok!!
Ehetőn kívül minden hülyeség és pénzkidobás. Még a jegyesfotó is. Lehet, hogy nagyanyádnak tetszik, de komolyan ki a fene teszi ki más esküvői meg romantikus fotóját?
Az ehető meg olyan, hogy mindegy, ha nincs is, mert úgyis van süti, kaja, torta, minden. De azzal legalább mindenki tud mit kezdeni és nem úgy vannak vele, hogy egy újabb vacak, amit lehet otthon ide-oda rakosgatni, mert ha valaki nem eszi meg, akkor biztos van más, aki a megmaradtakat is bepuszilja.
Nálunk nem volt, nem hiányolta senki.
Egyik helyen, ahol voltunk másnap voltunk a helyszínen a gondosan elkészített köszönőajándék dobozok, amiket két éjszaka ragasztott a menyasszony családja, ott volt a szemétkupacban a többi lesöpört dekor között. Még nekem is rossz volt nézni, pedig én nem költöttem rá, meg nem dolgoztam vele.
Persze van aki minden logikus érv ellenére csináltat újabban felénk is nagyon bejött a divatba, bár itt annyi szart vesznek, szerveznek az emberek, itt már nem is az esküvő a lényeg, hanem mindenki túl akar tenni másokon, hogy az övén még ez is van meg az is van, meg még szebb volt és még érdekesebb stb.
Nem..
Nálunk is csak "menyasszony mája" volt / ez a maradék torta süti/
Nálunk sem volt, de az ültetőkártyákat elvitték :D
Azokat SK csináltuk, nagyon szépre sikerültek.
Nálunk sem volt. Szerintem egyáltalán nem gáz.
Nincs ezzel kapcsolatban szerintem bevett szokás.
Nálunk enélkül is mindenki nagyon jól érzete magát,mivel ezeket a visszajelzéseket kaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!