Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Testvérnek esküvőre, amennyibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testvérnek esküvőre, amennyiben nincs még egyéni keresetem, illik valami jelképes dolgot adni?

Figyelt kérdés

10-15 ezer forint értékű dologra gondoltam. Pénzre van szükségük, mert építkeznek, de én még itthon lakom, nyilván a szüleinktől bőven kapnak kapnak pénzt, de azért szeretnék én is adni valami emléket. Vagy inkább ne? Mi ilyenkor a szokás?

És a barátomnak illene valamit adnia?

Ha a szüleiemet vagy a tesómékat kérdezném bizgos, hogy azt mondanák, hogy nem kell semmmi, ezért kérdezem, hogy mi ilyenkor a szokás. A barátom is tanul még, de mindketten a húszas éveink közepén járunk már, "normális" ember ilyenkor már dolgozik.

2014. júl. 22. 04:09
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Közösen adjatok valami jelképes ajándékot. pl. egy faliórát.
2014. júl. 22. 07:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A falióra nem rossz ötlet, mi olyat kaptunk, amire a közös fényképeinkből nyomtattak párat, nagyon tetszett :) Bár az igaz, hogy nagyon hangos, szóval csak dísznek használjuk...

De bármilyen közös fényképes ajándék jó ötlet lehet, csak gondold át, hogy esetleg milyen használati cikk jöhetne jól nekik, amire rányomtathatod.

2014. júl. 22. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:

normális ember vagy tanul még vagy dolgozik

esetleg családfa?lehet kapni fel matricában de akár egy A0 lapra is felteheted

2014. júl. 22. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Vagy adtok nekik pénzt egy borítékban a barátoddal közösen, mellé egy eksüvőre való képeslap és egy üzenet. 10-15 ezer forint is ajándék nekik, és úgysem azt fogják nézni, hanem, hogy "kispóroltad" nekik, összegyűjtötted.
2014. júl. 22. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
10-15 ezer forint már sok egy jelképes ajándéknak, azt oda lehet adni borítékban (illetve sok is ahhoz hogy esetleg olyasmit vegyél rajta aminek semmi hasznát nem veszik). Te és a barátod közösen adjátok (akkor is ha ez a te pénzed), neki külön nem kell. De ha nincs kereseted, akkor az se gond ha az ajándék tényleg csak jelképes, viszont akkor max 5000Ft legyen.
2014. júl. 22. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha építkeznek, akkor gondolom lesz kert. Vegyetek egy facsemetét, hogy ez jelképezze a házasságuk kezdetét.
2014. júl. 22. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
A Meskán nagyon szép, egyedi esküvői fotóalbumokat lehet találni.
2014. júl. 22. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, a fa nagyon tetszik! :))
2014. júl. 22. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem adsz semmit, az sem gond szerintem. Ezen ne aggódj. Főleg, ha tudod, hogy azt mondanák, ne adj semmit.

Egyébként, ha pénzre van szükségük, akkor adj nekik pénzt. Nem ciki 10-15 ezer forintot adni. Tényleg nem, lesz, aki nem tud annyit adni. És azzal legalább egy picivel többet adtál, mint amennyibe a Te kajád és piád került a lagzin, még ha sokat ittál is. :)

A barátodra ugyanaz vonatkozik, ha nincs keresete, de meghívták, akkor nem kötelező adnia bármit is.

2014. júl. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!