Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nincs felvehető ruhám esküvőre?
A párom legjobb barátja nősül, én nem vagyok igazi vendég, csak kísérő.
Sajnos nincs felvehető alkalmi ruhám, meg pénzem se, hogy vegyek.
Nagyon ciki lenne valami ilyenben megjelenni?
Szabásra ugyanilyen, mint ez, csak szürke, nincs rajta semmi minta, és olcsó gyűrt anyagból készült. Hozzá fekete telitalpú balerinacipő.
Fodrászhoz szintén nem tudnék elmenni, úgyhogy csak megmosom a hajam előző nap,hajfánkkal kontyot csinálok.
Smink csak alapozó és szempillaspirál.
Vállalható ez a kinézet egy fiatal (20 éves) kísérő számára, vagy le fognak nézni?
(Gazdag párról van szó, a hölgy nevelőapja milliomos)
Ezzel a ruhaval nincs mir szégyenkeznedm reljesen jo esküvőre..
Fodrászhoz pedig álatalában a rövidhajűak menenk belövetni a frizkót, a koszorúslányok,wtanűk a menyasszony és az örömszülők szoktak kb..
Serintem otthon is nagyon szépen meg tudod magadnak csinálni a hajad..
Azt pedig felejtsd el, hogy nem vagy rendes, igazi vendég, a kísérő is az..
Mert ha ez a ruha szerinted nem jó,akkor milyen az ami jó?
Szerintem maximálisan rendben van!
Teljesen jó ez a ruha. Nem is kell ennél több.
Fodrászhoz meg minek???
Mindig magamnak csinálom a hajamat. Egyszer csinálta fodrász, mert akkor koszorúslány voltam és minden koszorúslánynak ugyanaz a fodrász készítette a frizuráját.
Egyébként meg te is igazi vendég leszel.
Én egy 1000 ft-os "teszkós" ruhában szoktam lagzira járni, és mindenki megdicséri, hogy milyen jó a színe és a szabása.
Fodrászra életemben egyszer költöttem, csináltattam egy kontyot, és ezzel "túlöltöztem" a vendégek 99%-át.
Nem kell túlaggódni. Jól fogsz kinézni, és amúgy is a párt nézik, nem a vendégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!