Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan rokon az eskuvotokon, akinek jobban orultetek volna, ha nincs ott?
igen, volt: az anyósom...
Állandóan fényképeztette magát és a rokonságát, mintha legalábbis ő lett volna a menyasszony...
Nagyon mérges voltam rá és szóltam a férjemnek is, hogy tegye helyre a kedves anyukáját...Persze nekem így is megmaradt a fekete köd az esküvőm emlékéről...pedig már lassan 13 éve történt...
Az anyuka a párod anyukáját jelenti? Mert gondolom a sógornőd anyukája föl sem merült, hogy ott legyen.
Szerintem mondd el neki, hogy miért nem akarod a sógornődet meghívni. Egyúttal kérd meg, hogy ha ragaszkodik a jelenlétéhez, akkor oldja meg, hogy a csaj normálisan viselkedjen. Tehát legyen övé a felelősség a csaj viselkedéséért. Ha ő ezt nem meri vállalni, akkor viszont ne hívjátok meg a csajt.
Hu de ismerős a szitu, a sógornőm volt ilyen. Megsértődött és be is jelentette, hogy ő nem jön el. Erre az anyja meg az apja is, hogy akkor ők eljönnek a szertartásra, de a lagzira nem. A sértődött kiscsaj ikertesója mondta, hogy ő jön a lagziba is, mert a tesója esküvője és ő meg lett rá hívva és ő jön. Plusz a férjem nővérét sem érdekelte a hisztis kishúg ő is azt mondta, hogy jön a családjával.
Majd végül anyósom és apósom is azt mondták, hogy na jó eljönnek (3 héttel az esküvő előtt).
Végül a hisztis liba is ott volt ő pár nappal az esküvő előtt üzente meg az anyjával, hogy eljön ő is, mert biztos benne, hogy újabb sértődés lenne ha nem jönne.
Igaziból zavarni nem zavart. Minden barátunk, ismerősünk tudta, hogy mit művelt. Udvariasságból egyszer-kétszer megtáncoltatták és kész. Viszont azért a képeken látszik, hogy meg van sértődve.
Viszont mivel az ikertesója szólt, hogy hallott egy telefonbeszélgetést, amiben azt mondta, hogy ha ott lesz botrányt csinál, végig volt valaki, aki a közelében volt és figyelt, hogy ha készülne valamire le lehessen állítani. De teljesen normálisan viselkedett azon kívül, hogy duzzogott.
5. vagyok ismét.
Tehát a párod anyukája egyúttal a csaj anyukája is? Akkor annál inkább igaz, amit mondtam: anyuka oldja meg, hogy a neveletlen lánya ezúttal bírjon magával. Ja, és a vőlegényed is jobb lenne, ha beszélne a húgocskájával erről. Ha balhézik, nemcsak a te esküvődet, de a saját testvéréét is elrontja.
Ha viszont mindenki mossa a kezét, hogy felnőtt embernek nem lehet parancsolni blablabla..., akkor mondd meg a párodnak, hogy az esküvő és a sógornő egymást kizáró tényezők, döntse el, melyiket választja.
A mostohaanyámat nem akarom elhívni. Tönkretette az életem, máig nyögöm - valószínű, halálomig - az együtt élés következményeit.
Legszívesebben soha nem is találkoznék vele, az esküvőmre meg pláne nem akarom elhívni.
Szintén a sógornőmet nem szerettem volna látni az esküvőnkön, de mivel a férjem nővére...
Amúgy amióta beterültem a családba, egyetlen mondatot intézett hozzám és a férjemhez amikor 2 hónapja voltunk együtt. Miszerint mi nem fogunk sokáig együtt maradni.
A férjem azt mondja azért utál mert irigy. Az ő kapcsolata szar volt, és a házassága is egy kalap fos. Nem boldog, nem szereti azt akihez hozzáment. Rajtunk pedig boldogságot lát. Ez a baja.
Szerencsére tudott viselkedni az esküvőn, és nem szólt hozzám. Nem köszönte volna meg ha beszól valamit aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!