Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan rokon az eskuvotoko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan rokon az eskuvotokon, akinek jobban orultetek volna, ha nincs ott?

Figyelt kérdés
Sajnos reszemrol fennal ez a problema. Leszivesebben nem hivnam meg jovendobeli sogornomet de a parom persze nincs benne(de amugy o is tisztaban van vele hogy a csaj egy f@.sz), mert ha ot nem hivjuk el az anyuka se jon, mert o beket akar stb. Lehet, hogy csunya dolog de titkon az remelem, hogy onszantabol nem jon el. Nem egy csaladi unnep fejezodott be ido elott mert nem birt magaval, beszologatott. Az eskuvon nyilvan nem azeretnem ezt. Nektek volt ilyen, volt kellemetlenseg?
2014. okt. 22. 08:26
1 2
 1/11 Ügyet Lenke ***** válasza:
82%
Az esküvő rólatok szól, te nem kell foglalkozz mással. Ne azzal teljen az este, hogy a sógórnődet figyeled. A párodra s magadra figyelj, élvezzétek. Ha a kisasszony meg elkezd beszólogatni vagy nem tud viselkedni akkor az anyuka aki elsősorban nem tudta tiszteletre nevelni vigye haza. Meg lehet a konfliktust is szüntetni előtte, azt mi nem tudjuk, hogy miért vagytok haragban, vagy miért viselkedik így veletek.
2014. okt. 22. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

igen, volt: az anyósom...

Állandóan fényképeztette magát és a rokonságát, mintha legalábbis ő lett volna a menyasszony...

Nagyon mérges voltam rá és szóltam a férjemnek is, hogy tegye helyre a kedves anyukáját...Persze nekem így is megmaradt a fekete köd az esküvőm emlékéről...pedig már lassan 13 éve történt...

2014. okt. 22. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anyós meg após maradhatott volna itthon. Semmi sem volt jó nekik.
2014. okt. 22. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Az öcsém, mert szokásához híven úgy berúgott, hogy a táncparkett közepéről kellett összeszedni és hazavinni, de a detox is felmerült lehetőségként, olyan állapotban volt. Annyi jó azért volt a dologban, hogy ennek hatására elment végre elvonóra, és ma már tiszta. De akkor ott eléggé hazavágta a hangulatot, hogy azon kellett aggódni, vajon magához tér -e valaha.
2014. okt. 22. 09:21
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Az anyuka a párod anyukáját jelenti? Mert gondolom a sógornőd anyukája föl sem merült, hogy ott legyen.

Szerintem mondd el neki, hogy miért nem akarod a sógornődet meghívni. Egyúttal kérd meg, hogy ha ragaszkodik a jelenlétéhez, akkor oldja meg, hogy a csaj normálisan viselkedjen. Tehát legyen övé a felelősség a csaj viselkedéséért. Ha ő ezt nem meri vállalni, akkor viszont ne hívjátok meg a csajt.

2014. okt. 22. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hu de ismerős a szitu, a sógornőm volt ilyen. Megsértődött és be is jelentette, hogy ő nem jön el. Erre az anyja meg az apja is, hogy akkor ők eljönnek a szertartásra, de a lagzira nem. A sértődött kiscsaj ikertesója mondta, hogy ő jön a lagziba is, mert a tesója esküvője és ő meg lett rá hívva és ő jön. Plusz a férjem nővérét sem érdekelte a hisztis kishúg ő is azt mondta, hogy jön a családjával.

Majd végül anyósom és apósom is azt mondták, hogy na jó eljönnek (3 héttel az esküvő előtt).

Végül a hisztis liba is ott volt ő pár nappal az esküvő előtt üzente meg az anyjával, hogy eljön ő is, mert biztos benne, hogy újabb sértődés lenne ha nem jönne.

Igaziból zavarni nem zavart. Minden barátunk, ismerősünk tudta, hogy mit művelt. Udvariasságból egyszer-kétszer megtáncoltatták és kész. Viszont azért a képeken látszik, hogy meg van sértődve.

Viszont mivel az ikertesója szólt, hogy hallott egy telefonbeszélgetést, amiben azt mondta, hogy ha ott lesz botrányt csinál, végig volt valaki, aki a közelében volt és figyelt, hogy ha készülne valamire le lehessen állítani. De teljesen normálisan viselkedett azon kívül, hogy duzzogott.

2014. okt. 22. 10:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Parom es a jovendobeli sogornom testverek igy ugyanaz az anyjuk.
2014. okt. 22. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

5. vagyok ismét.

Tehát a párod anyukája egyúttal a csaj anyukája is? Akkor annál inkább igaz, amit mondtam: anyuka oldja meg, hogy a neveletlen lánya ezúttal bírjon magával. Ja, és a vőlegényed is jobb lenne, ha beszélne a húgocskájával erről. Ha balhézik, nemcsak a te esküvődet, de a saját testvéréét is elrontja.

Ha viszont mindenki mossa a kezét, hogy felnőtt embernek nem lehet parancsolni blablabla..., akkor mondd meg a párodnak, hogy az esküvő és a sógornő egymást kizáró tényezők, döntse el, melyiket választja.

2014. okt. 22. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

A mostohaanyámat nem akarom elhívni. Tönkretette az életem, máig nyögöm - valószínű, halálomig - az együtt élés következményeit.

Legszívesebben soha nem is találkoznék vele, az esküvőmre meg pláne nem akarom elhívni.

2014. okt. 22. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szintén a sógornőmet nem szerettem volna látni az esküvőnkön, de mivel a férjem nővére...

Amúgy amióta beterültem a családba, egyetlen mondatot intézett hozzám és a férjemhez amikor 2 hónapja voltunk együtt. Miszerint mi nem fogunk sokáig együtt maradni.

A férjem azt mondja azért utál mert irigy. Az ő kapcsolata szar volt, és a házassága is egy kalap fos. Nem boldog, nem szereti azt akihez hozzáment. Rajtunk pedig boldogságot lát. Ez a baja.

Szerencsére tudott viselkedni az esküvőn, és nem szólt hozzám. Nem köszönte volna meg ha beszól valamit aznap.

2014. okt. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!