Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem szeretnem meghivni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnem meghivni a nagyszaju, ivos nagynenimet. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Apukam testvererol van szo,van 3gyereke(+parjaik) vmi uj pasija,akit biztos elhozna,igy 8emberrel kene pluszba szamolnom.Amugy sem szeretem ot,noverem eskuvojen is nagyon ego volt,berugott es mindig csokot kovetelt az unnepeltektol ugy, hogy kozben ugy verte a padlot,hogy az egesz epulet majdnem osszeomlott.A gyerekei sem vmi ertelmesek,mindenenen hangosan rohognek,es hazudoznak.Nemhogy ok,de apukam es a mamam is nagyon megsertodne,ha nem hivnam meg oket.

2014. aug. 14. 00:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha te szervezet a bulit, akkor azt van jogod meghívni akit akarsz. Apukád megsértődik? Kit érdekel. Te bulid. Ha az elviselhetetlen rokonok miatt úgy érzet, hogy esetleg a buli amit szervezet rossz irányba fordulhat, felesleges költségekbe ver és téged mint vendéglátót érne szégyen az ő viselkedésük miatt, akkor mond meg szépen a család többi tagjának, hogy sértődés ide vagy oda, ezek bizony ide nem jönnek. Arról nem is beszélve, hogy plusz nyolc fő elég nagy vállalás anyagilag, meg időt tekintve.
2014. aug. 14. 00:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a szülő testvére annyira közeli rokon, hogy őket kihagyni pofátlanság. Az ő gyerekei az első unokatestvéreid. Nagy lesz a sértődés. Persze, ha te fizeted az esküvőt akkor azt hívsz meg akit akarsz, de után ahallgathatod majd a kommentárokat lehet évekig is.

Az én esküvőmön apám öccse ivott be, de apukám elintézte, hogy vigyék haza már akkor, amikor még nem volt feltűnő, amikor még nem cirkuszolt csak dülöngélt kicsit. Finoman eltüntették, senki észre se vette, hogy egyszercsak már nincs is ott. Esetleg te is már előre beszervezhetsz valakit, aki elintézi, hogy elkerüljön onnan még mielőtt égő lenne.

2014. aug. 14. 08:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem a család fizeti az esküvőt akkor azt hívsz meg akit akar, én se hívtam meg a nagynénéméket, meg is sértődtek de nem én eldöntöttem, hogy olyat nem hívok meg akit alig látok párszor egy évben
2014. aug. 14. 08:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én max csak szűk családi kört hívnám meg.
2014. aug. 14. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy neked mit jelent a szűk család? Mert az apám testvére az nekem a szűk családi kör kategória. (legalábbis mi minden ünnepen együtt vagyunk mindkét szülőm testvérével és a családjukkal, meg egyébként is jó a kapcsolatunk. Az ő gyerekeik az első unokatesóim. Ez azért eléggé közeli rokmnság)
2014. aug. 14. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Szűk család:

anya-apa meg a szüleik

nővérem

Ennyi. Velük tartom gyakran a kapcsolatot. Apám testvérét kb 3 évente 1-szer látom. Nem is érdekel.

2014. aug. 14. 09:37
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

Figyelj, minden esküvőn vannak részeg emberek. Sajnos el kell fogadnod, azt, hogy ők ilyenek. A családtagjait az ember nem választhatja meg. Ha nem hívod meg őket, amit persze megtehetsz, mert a te esküvőd, akkor biztosan nagy lesz a sértődés. Döntsd el, hogy ér-e ez neked ennyit. Nemcsak a nagynénéd haragudna meg, hanem az édesapád és a nagymamád is. Gondlom nekik ez nagyon fontos lenne.

Esetleg annyit megtehetsz, hogy kérd meg apukádat, hogy beszéljen vele,hogy viselkedjen, figyelje a lagzin és ha már nagyon nem szalonképes a viselkedése vigyétek haza.

2014. aug. 14. 09:38
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Én először felírtam, de aztán véglegesen lehúztam a listámról a nagynéném.

Ő az a pénzes, de pénzéhes fajta. A ballagásomra csak azért nem jött el, mert azt hitte, csak a pénze miatt hívtam el... Nem akartam neki mondani, de udvariasságból hívtam el és az összes többi ember nagyot sóhajtott, hogy nem jött.

Viszont cserébe elviselhetetlen a természete, folyton kritizál, és gúnyolódik. Az esküvőmön én jól akarom magam érezni, javaslom tégy így te is.

2014. aug. 14. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Megéri az, hogy egy barom elrontja életed egyik legfontosabb eseményét?

Úgy akarsz visszaemlékezni majd, hogy gáz volt nagyon az esküvő és botrány volt?

2014. aug. 14. 11:19
 10/13 A kérdező kommentje:

O nem csak akkor gaz,ha iszik. Vki mar irta az egyik kommentben,kb ahhoz hasonlo. Allandoan uvolt,hogy mindenki hallja,hangosan vihog minden szaron..Mindenkit kritizal "tejoisten,te mindig ekkora darab voltal?"tehat az a tipikis nagykepu,pletykas no.allandoan mas pasikkal kever,meg bulizik,mintha tini lenne,pedigott a 3gyereke.Volegenyem csaladja eleg konzervativ,ezert sem akarom,hogy ott legyen.Kepzeljetek el egy 50ev koruli,180 cm magas,80kg s not piros mini ruciba,durvan kisminkelve...

Egyebkent en es a par fizetjuk az egesz eskuvot.

2014. aug. 14. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!