Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyem az esküvői cipőmet Budapesten? Olyan 10 000 körül szánok rá, kicsi sarokkal és szeretném, hogy kényelmes legyen.
Én az enyémet a Humanic-ban vettem, mondjuk 16.000-be került. De láttam nagyon szépeket 8-9.000-ért is.
Esetleg kínai üzletekbe is érdemes elnézni, ott is vannak szépek akár már 4-5.000-ért is, ha csak egy alkalomra kell, nem érdemes többet kiadni érte. :)
megmondom őszintén, hogy én az ázsia Centerben vettem
végigjártam az összes létező boltot kb Bp-en,a netet is átböngésztem
, 20-at szántam a cipőre, de csak (teljesen véletlenül, mert nem azért mentem) találtam meg azt amit kerestem (4 cm sarok, egyszerű, nem csicsás, nem szatén, nem strasszos fehér cipő)
mivel a menyecskeruhám piros fehér volt, fehér övvel, fehér hajdíszem volt, így a cipőm maradt..reggel 9-től egészen másnap reggel 5-ig viseltem(akkor váltottam mezitlábra)
huhh OFF, de nekem is ugyanez lenne a kérdésem, szeretném figyelni a válaszokat :)
vki szóljon, ha talál! :)
Tamarisban vannak ilyenek? Vagy esetleg lesznek még a tavasszal/nyáron? (nekem ráér nyáron is venni)
Köszi mindenkinek a válaszokat szombat délelőtt bepróbálom a Nagykörutat. A RENOba mindneképpen bemegyek.
Elég kevés cipő jó rám, mert széles a lábfejem és magas.
Kimentem az Ázsia centerbe tegnap és megtaláltam a cipőt 3500 Ft-ért.
Csak zárójelben teszem hozzá,hogy ugyanazt a cipőt 11 000 Ft-ért láttam a Nagykörút egyik üzletében.
bizony...
én 500ért tetettem rá csúszásgátlós sarkakat...(a lagzi helyszínén polírozott mészkő padló volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!