Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol vegyem az esküvői cipőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vegyem az esküvői cipőmet Budapesten? Olyan 10 000 körül szánok rá, kicsi sarokkal és szeretném, hogy kényelmes legyen.

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 09:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én más miatt keveredtem az Ázsia Centerbe (ruhát néztem, meg is bántam), viszont rengeteg fehér cipőt láttam, úgyhogy amiatt tényleg érdemes oda elmenni. Nekem addigra már megvolt a cipőm, egy kis butikban vettem, de szerintem ott is kínai cipők voltak, csak drágábban.
2014. márc. 26. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

műanyag szúnoghálószerű..vagy susogós ruhák?

én is néztem..

de férfi inget mellényszettet érdemes megnézni

2014. márc. 26. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan.. meg kutya szájából kirángatottnak kinéző gyűrött ruha, amire mondták, hogy "hát úgyis lehet vasalni"... nem azt mondom, volt közte egy-kettő 159 meg 179ezerért, amik szépnek tűntek.
2014. márc. 26. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
miiiiiii? én meg sem kérdeztem az árakat, azt hittem olyan 30-50 körül futnak
2014. márc. 26. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Van annyiért is pár, de 70-80-tól kezdődnek azok, amiket egyáltalán érdemes felpróbálni. nem azt mondom, hogy ez alatt esetleg nem találhatsz normálisat, de amikor én voltam, én nem találtam. Az árban legközelebbi, ami valahogy kinézett 56e ft volt.
2014. márc. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!