Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnem meghivni a nagyszaju, ivos nagynenimet. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Apukam testvererol van szo,van 3gyereke(+parjaik) vmi uj pasija,akit biztos elhozna,igy 8emberrel kene pluszba szamolnom.Amugy sem szeretem ot,noverem eskuvojen is nagyon ego volt,berugott es mindig csokot kovetelt az unnepeltektol ugy, hogy kozben ugy verte a padlot,hogy az egesz epulet majdnem osszeomlott.A gyerekei sem vmi ertelmesek,mindenenen hangosan rohognek,es hazudoznak.Nemhogy ok,de apukam es a mamam is nagyon megsertodne,ha nem hivnam meg oket.2014. aug. 14. 00:17
11/13 A kérdező kommentje:
Párom
2014. aug. 14. 12:06
12/13 anonim 

válasza:

Mi 30-an voltunk, és anyukám egyik tesóját sem hívtuk meg. Apai ágról igen, de anyai nagybátyáimat, és családjukat nem akartam ott tudni.Ezt előre megbeszéltem anyával, abszolút támogatott, nem erőltette, hogy hívjuk meg őket. Mamám nehezebb dió volt, ő azt hitte, hogy a tanúm is vmelyik nagybátyám lesz, de már az elején mondtam, hogy nem tervezzzük meghívni őket. Néhányszor elmondta, hogy akkor nem jön, amire azt válaszoltam, hogy ahogy gondolja, sajnálnám,de ha így dönt az ő dolga.
13/13 anonim 

válasza:

Szia!
Én sem hívtam meg se anyukám hugát, sem az öccsét. Az okokat hagyjuk, hosszú történet. Persze azóta is (2,5 éve) megy a szemrehányás tőlük, h nem hívtam meg őket, de az az én napom volt, és nem akartam semmi feszültséget, beszólogatást. Nem bántam meg a döntésemet. Anyukám nem haragszik, ismeri óket. Mellesleg amikor a bátyám esküvője volt, akkor meg voltak hívva, de nem jöttek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!