Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esett az eső az eskuvotokon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett az eső az eskuvotokon? Ez befolyásolta a hangulatot? Volt b tervetek fotozashoz?

Figyelt kérdés
Manapság mar mindegy hogy télen vagy nyáron van az eskuvo, felek hogy esni fog...

2014. aug. 30. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Na és akkor mi van ha esik?
2014. aug. 30. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a polgarin zuhogott igy improvizaltunk, benti fotok lettek. Gyönyörü fotok, szuper fotosunk volt.

Ha esik ugysem tudsz ellene tenni.

2014. aug. 30. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Júliusban voltam egy esküvőn, ahol esett. Sok benti kép is készült,viszont a végén egy csodás nagy esernyővel kimentek sétálni, annyira szép képek lettek, hogy hihetetlen. Zuhog az eső, élénkek a színek, a pár összebújva sétál... Egyszeri és megismételhetetlen.

Véletlenül se hagyd, hogy rányomja a bélyegét a hangulatra! A zenészt te választod, a menüt variálhatod, de az időjárást megváltoztatni nem tudod, akkor miért aggódnál rajta?

2014. aug. 31. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egész héten esett, aznap délelőtt viszont 100 ágra sütött a napocska, így felszáradtak a tócsák, tudtunk kültéren fotózkodni. B terv egy szép szálloda volt. A vége felé elkezdett szemerkélni, amit nem is bánunk, mert gyönyörű képek készültek. Aztán a szertartás közben leszakadt az ég, dörgött, villámlott. Extranagy ernyőm volt, a nyakamba kaptam a ruhát a kocsiig, így nem lett baja. Kb vacsi közben állt el, és rákezdett még párszor az éjszaka folyamán, de ekkor már teljesen mindegy volt, úgyis bent voltunk az étteremben, senkit nem zavart, fergeteges volt a hangulat.

Én is nagyon féltem előtte, sírhatnékom volt, mikor pénteken is elkezdett esni. Végül a nagy napon nem túlságosan izgatott, persze szidtuk egy kicsit, de így is nagyon boldogok voltunk. :)

2014. aug. 31. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fotózásnál lehet választani akár egy környékbeli szép kastélyt. Száraz időben a kastélyparkban lehet szép fotókat lőni, de esős időben sem lenne gond mert a kastélyban is készülhetnek az esküvői fotók.

Egyik nyáron láttam egy nyitott hintóban utazó menyasszonyt huszárokkal akiket rendesen elkapott egy futózápor. Előtte és utána gyönyörű napos idő volt, de pont amíg a hintóban utaztak addig egy nagy nyári zápor zúdult a nyakukba. Azóta tudom hogy csak olyan nyitott hintó a jó nagy napra aminek fölhajtható teteje van.

2014. aug. 31. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2014. aug. 31. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
iso.500px.com/rainy-wedding-photos/
2014. aug. 31. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az miénket sajnos befolyásolta. Mindig úgy gondoltam, hogyha egyszer férjhez megyek, az május lesz. Nincs meleg, nincs hideg, kellemes idő stb. Na, ehhez képest kb 12-15 fok volt, és szakadt az eső. És mivel nekünk csak polgári esküvőnk volt, egy szűk vacsival, úgy gondoltuk, hogy a fotózás lesz a nap fénypontja, poénos képeket szerettünk volna csinálni. De sajnos nem jött össze. Én a mai napig mérges vagyok. Sajnos az időjárást nem tudjuk befolyásolni.
2014. aug. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!