Eszo kérdése:
Mennyi idős volt a babád, amikor először újra megjött a menzid? Befolyásolta ez a szoptatást?
Figyelt kérdés
nekem vasárnap lesz 11 hónapos a lányom,és ma jött meg.
Eddig úgy néz ki nem zavarja, szopizott rendesen..akkor később sem lesz gond vele talán,ugye?
mert hallottam olyat,hogy onnantól kezdve nem kellett már a babának a cici...
2013. nov. 6. 20:32
1/9 anonim válasza:
kb 10hónapos volt, mikor először megjött. kellett neki a cici utána is ugyanúgy, viszont nagyon elapadt. alig tudtam visszahozni. azt hittem, minden mensinél ez lesz, de csak az első volt ilyen meg talán vmennyire a második. most 14hónapos még mindig szopik reggel és este, kb 200-250 tejem van még naponta
2/9 anonim válasza:
6hos koraig csak szopizott utána sajnos abba kellett hagynom! 10hos volt mikor megjott először! A többivel kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom mert előbb elmaradt a szopi mint a menstruáció erkezese!
3/9 anonim válasza:
14 honapos volt, mikor megjott es nem befolyasolta a szoptatast semmilyen szinten.
4/9 anonim válasza:
15 hónapos volt és kevesebb lett a tejem a mensi előtti napokon és nehezebben is indult meg.
5/9 anonim válasza:
A nagyobbik fiam 6 hetes, a kisebbik pedig 8 hetes volt, amikor először megjött a szülések után. Mindkét gyereket egy éves koráig szoptattam, nem zavarta őket.
Ui: Úgy látszik csak én vagyok ilyen "szerencsétlen", hogy szülés után hamar megjött és rendszeres is lett.
6/9 anonim válasza:
Szia!Nekem szülés utáni 6.-dik hónapban jött meg először,nem zavart be a babánál,ugyan úgy szopott azokon a napokon is,most lesz 15-én 20 hónapos,és este ill.éjjel még mindig szopik.
7/9 anonim válasza:
4,5 hónapos volt, semmit nem vettem észre a babánál. Nekem is ugyanúgy volt tejem.
8/9 anonim válasza:
8 hónapos volt és egyáltalán észre se vette.
9/9 ketteske válasza:
10 hónapos volt és az én babám se vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!