Ki mikor kezdett el mentsruálni szülés után? Befolyásolta a szoptatást?
Minden nap felteszik ezt a kérdést.:-(
Nekem 4 hónap igény szerinti, kizárólagos szopi után jött meg, se a tejem mennyiségét nem befolyásolta, se a fiam étvágyát. Egy másik anyukának meg elment a teje az első menszeszkor. Egyénfüggő.
Bocsánat, hogy ismét meg mertem kérdezni.
Megnézhettem volna a régi kérdések között, de bevallom őszintén, eszembe sem jutott. Akkor visszakeresek, de azért köszönöm a válaszokat.
Első gyerekem 7 hónapos volt, amikor megjött. Állítólag megváltozik a tej íze olyankor, ezért egy kicsit fanyalognak a babák. De megszokják hamar, ne aggódj.
A második gyerekem most 7 hónapos, de még nem jött meg. Remélem mostanában nem is fog. Nem tudom ez mitől függ, ugyanúgy igény szerint szoptatok. Sőt, szerintem ő még sokkal kevesebbet szopik, mint a lányom.
Az a szokatlan, hogy elkezd rendesen szopizni, jön is a tej rendesen, de miután a tejbelövelés következtében nő a mennyiség akkor hagyja abba és hisztizik a tej pedig folyik szanaszét. Pedig pont ekkor szokott nagyobb iramban enni. Lehet, hogy tényleg ekkor érzi jobban az ízét? Ma ott tartunk, hogy eddig 2x szopott, pedig ilyenkor már a 4-iken szoktunk túl lenni. Szerintem éhezett estig, mert az előbb megevett több mint 200 ml tejpépet. A napi 2x 150 ml gyümölcs és főzelék helyett is csak összesen 100 ml-et evett.
Lehet, hogy nincs is összefüggés a menzesz és az evése között, csak annyira egy időben történt.
A másik dolog, hogy járunk gyógytornára és ennek hatására 2 nap alatt megtanult minden irányba forogni ( hasról hátra és vissza mindkét irányba)ez tegnap és tegnapelőtt történt. Nem mondom, hogy egyfolytában ezt gyakorolja, de azt látom, hogy mindig csak menne felfedezni mindent. Ha egy kis kaja jut a gyomrába már "menne" tovább. Annyira egyszerre történt minden, hogy nem tudom mi okozhatja a jó evő lányomnál ezt a finnyáskodást.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!