Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valami "extra" az eskuvot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valami "extra" az eskuvotokon?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a nem túl hasznos dolgokra, vagy luxus cikkekre. Csak kíváncsiságból kérdezem .

Ja és ilyesmire gondoltam mint pl.: a jegszobor, faragott gyümölcsök , csoki szökőkút, lufi posta , galamb repteres, szék szoknya stb...

2014. szept. 27. 23:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
csokiszökőkút. :) bár nem volt egy nagyszabású esküvő, csak egy szerény szertartást szerettünk volna, úgy voltam vele, hogy azért egy ilyen extra dolog kell.
2014. szept. 27. 23:38
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
szék szoknya volt(szerintem ez nem extra dolog én még olyan esküvőn nem voltam ahol nem volt) és volt csoki szökőkút ,de csak pici a kis gyerekek miatt.
2014. szept. 27. 23:40
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Semmi ilyesmi, bár a helyszín talán különleges volt, és maga a szertartás is ugyanott volt, szabad ég alatt.
2014. szept. 27. 23:41
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
nem a miénken de a menyasszonytánc közben az ifjú férj összeveri anyósát,apósát stb :D
2014. szept. 27. 23:55
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk is egy szabad ég alatt volt, egy hegy tetején, vidéken, a polgári és az egyházi is. Aztán mezei lovasszekérrel mentünk az étterembe.
2014. szept. 27. 23:56
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, egyáltalán nem sértésből mondom, de véleményem szerint amiket példának felhozol, már egyáltalán nem számítanak különlegesnek, néhány új ötletnek sem mondható. A csokiszökőkút bár viszonylag új dolog, de már senki nem lepődik meg rajta. Extrát én sem tudok mondani, csak olyan hagyományos dolgokat, mint amiket te írsz :-)
2014. szept. 28. 00:06
 7/23 A kérdező kommentje:

Az extra szót idézőjelbe tettem, arra voltam kiváncsi hogy nem túl hasznos dolgok voltak e, csak máshogy nem nagyon tudtam megfogalmazni a kérdést :)

Egyébként szerintem sem luxus a szék szoknya vagy a csoki kút , de egy korábbi kerdesemnel 5 oldalnyi szidast, ocsarlast kaptam a szék huzat és a masni miatt :)

2014. szept. 28. 00:20
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Mostmár értem :-) Szerintem a hasznosság attól is függ, kik a meghívottak, de ami biztos, hogy olyan esküvő nincsen, ami mindenki kedvére való. A székszoknya egyébként számomra egy tipikusan esküvői kellék. Lehet nélküle is szép az ebéd, de vele igazi esküvői hangulat lesz. Szerintem úgy kell lennie, ahogy a pár akarja. Ez az ő napjuk, csak róluk szól.
2014. szept. 28. 00:37
 9/23 anonim ***** válasza:
98%

Hát már régebben megírtam itt, de nálam az egyik extra a kék színű pezsgő volt. Nagyon szerettem volna kék pezsgőt, mert gondoltam jól mutatnak majd az esküvői képeken. Az egyik rokonom ígérte, hogy az lesz. Igaza volt, az lett, csak éppen nem a "gyárilag elkészített" kék pezsgő, hanem az ő általa gyártott pezsgő lett. Valami külföldi ételszínezékkel oldotta meg a gondot..

Az eredménye az lett, hogy mindenki kék fogakkal, nyelvekkel pózolhatott az esküvői képen. Képzelheted: Mindenki fülig érő szájjal vigyorog (beleértve engem is mint menyasszonyt, és a vőlegényt is) és mindenkinek kék a szája, foga, nyelve..Már rég volt, de kellett legalább 1 hét, hogy újra normális legyen az ember mosolya..

2014. szept. 28. 00:37
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
#9 Ez tényleg nagyon extra! :-D De legalább megvolt a babonás KÉK szín... :-) Én olyan pezsgőről tudok, amiben aranyreszelék van. Viszont őszintén szólva, nem hiszem, hogy esküvőm felhatalmazna engem arra, hogy a vendégeket kísérleti nyulakként használjam és pl. valami olyan megivására kényszerítsem, amit nem akarnának meginni. Az extra dolgok akár balul is elsülhetnek.
2014. szept. 28. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!