Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Hogy éreznéd magad? Fél éve ki van tűzve
az esküvőnk időpontja. Erre egy közeli rokonom 3 hónap
ismeretség után.
Mit tudnék tenni ? Kénytelen lennék elfogadni a helyzetet ! Miért,mire gondolsz ,szándékos a közeli időpont ,hogy nektek bekavarjon ? Egyébként nem veletek kicseszés ez ,hanem a násznéppel . Biztos nem mindenki engedheti meg magának anyagilag ,hogy 2 esküvőn is eleget tegyen a meghívásnak .
2014. aug. 2. 07:59
Igazán nem értelek, ez miért probléma?
Nem ugyanakkor van a két esküvö, a rokonság el tud mindkettöre menni.
Az meg, hogy ki mennyi idö után házasodik, magánügyük.
Elég sok esetet lehet itt is olvasni, amikor sok év együttélés meg több gyerek után a házasságkötés után rövidesen elválnak. Meg van, aki majdnem azonnal házasodik és évtizedekig élnek boldogan egymással.
2014. aug. 2. 08:02
Ez megis miért problema? Ne haragudj, de a vilag nem körülötted forog. Ugy tűnik, siman féltékeny vagy, hogy ok nem vártak majd egy évtizedet.
2014. aug. 2. 08:03
Ha ugyan arra a napra szervezi, mint ti akkor még érthető, de egy héttel korábban... ÉS?!
Vagy úgy gondolod, ha te méltóztatsz megházasodni 8 év után akkor idén már más ne is merészeljen?
2014. aug. 2. 08:05
Nem értem ez miért baj. Mondjuk én inkább megbeszéltem volna velük, hogy tartsunk közös esküvőt, de két esküvő egymás után sem rossz buli. :) Gondolod, hogy lesz aki az egyikre elmegy a másikra nem? De mi ennek a logikája?
2014. aug. 2. 08:15
A probléma a te fejedben van.
Mellékesen 8 év meg három gyerek után szerintem nevetséges a nagy lakodalom meg egyáltalán a házasságkötés - ha eddig nem volt fontos, akkor most már lényegtelen.
2014. aug. 2. 08:16
Ti miért nem esküdtetek meg a három gyerek elött? 8 év után miért kell nagy lakodalom?
A rokonok majd eldöntik, hogy mennek-e mindkét lakodalomba.
2014. aug. 2. 08:18
8/84 A kérdező kommentje:
A rokonom egy házassággal került be a családba. Nem vér szerinti. És igenis zokon venném, ha ez miatt valaki nem tudna eljonni az én esküvőre. Már azt számolgatjak, hogy autót vesznek a pénzből, amit kapnak. Szóval tudd, hogy értsd... más dolgok is vannak, úgyhogy mi elhalasztjuk az esküvőt ,egy évvel. És az, hogy nem teszek még mindent azért, hogy megtartsuk, az ezért van.
9/84 A kérdező kommentje:
Nekem fontos és a páromnak is pont az idő és a gyerekek miatt
Halaszd el az eskuvodeet, aztan soha nem lesz. Mondjuk, minket nem erdekel, de itt mar mondasz mindent aminek semmi koze az eredeti kerdesedhez. Hisztizel, ennyi. Semmi kozod a tobbi dologhoz.
2014. aug. 2. 08:27
Kapcsolódó kérdések: