Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Hogy éreznéd magad? Fél éve ki van tűzve az esküvőnk időpontja. Erre egy közeli rokonom 3 hónap ismeretség után.
Figyelt kérdés
... Eljegyzett egy lányt és az időpont a mi esküvőnk előtti hét. Amire az "én" rokonaim 80 százalékát meghívta. Én a párommal 8 év és 3 gyermek után házasodnank össze. Egyszerűen nem tudom lenyelni a békát.2014. aug. 2. 07:36
51/84 anonim válasza:
A penzzel kapcsolatban nem valaszoltal ;)
52/84 A kérdező kommentje:
Nem pénz miatt! De eszem ,iszom, lakodalom. És nem alkoholisták a vendégek, hogy egymás utáni hétvégén is többet igyanak 1 sörnél.
2014. aug. 3. 18:30
53/84 A kérdező kommentje:
Egy pár előző kommentben már írtam :)
2014. aug. 3. 18:31
54/84 anonim válasza:
Szerinted az alkoholista, aki egymas utan 2 hetvegen, ket eskuvon megiszik 2 sornel tobbet? :D
Akkor rendeljetek gyumolcslevet meg Fantat.
Kerdezo, neked az a bajod, hogy kevesebb penzt adnak majd, mert az elozo eskuvon is adnak ajandekba, nem is tudsz meggyozni az ellenkezojerol.
55/84 A kérdező kommentje:
Senkim sem vagy, nem is akarlak. Ennyi rosszindulat egy helyen. Ez már sajnalatra méltó. Így neki ugrani egy idegennek... gratula. Minden "kedves" kommentelonek szebb jövőt kívánok! :D rossz lehet így élni.
2014. aug. 3. 20:59
56/84 anonim válasza:
En teged sajnallak, amiert kepes vagy eltolni az eskuvot egy evvel, csak hogy legyen idejuk a vendegeknek penzt sporolni :D nem is sajnallak, inkabb szanalmasnak latlak.
57/84 anonim válasza:
és ne politizáljunk kérdező! ez nem az a topik, kis buta:D
58/84 A kérdező kommentje:
56 tényleg látsz engem...
57 :D
2014. aug. 3. 22:24
59/84 A kérdező kommentje:
Csak mert szerinted ennyire a pénz körül forog az esküvőm, elárulom: nem kell spórolniuk, megengedhetik maguknak a két esküvőt, de akár többet is. (Ili!) Ne magadból indulj ki! :D
2014. aug. 3. 22:54
60/84 Szomorú menyasszony válasza:
Én is szeptemberben megyek férjhez,és a Mi esküvőnk utáni héten egy ismerősöm is férjhez megy,szintén 3 hónapnyi együtt járás után történt az eljegyzésük, és elég sok közös rokonunk van,akik mindkét esküvőn jelen lesznek. Nem kell ebből problémát csinálni, egyszerűen el kell fogadni,hogy mások is léteznek rajtunk kívül ezen a bolygón.Gondolom egyikőtök sem az utolsó pillanatban értesítette róla a vendégeket,szóval "volt idejük spórolni",ha már kapott pénz nélkül nem lehet elképzelni egy esküvőt és azon kell versenyezni,hogy ki,melyik héten kap többet.Úgy kellene felfogni az egészet,hogy 2 buli lesz egymás után és kész,valószínűleg úgysem ebből gazdagodnál meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!