Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Hogy éreznéd magad? Fél éve ki van tűzve az esküvőnk időpontja. Erre egy közeli rokonom 3 hónap ismeretség után.
Nem is értem... Neked egyáltalán nem az esküvő a fontos.
"Amire az "én" rokonaim 80 százalékát meghívta."
Rokonaid 80%-át írod, erre felsorolod a szüleidet és a keresztszüleidet! Persze lehet kicsi a család, nem mindenkinek vannak hatalmas rokonságai de nevetségesnek tartom 4 ember miatt elhalasztani az esküvőt. Mitől félsz? Esetleg attól hogy az egy héttel előttetek lévő esküvőre elköltik a pénzüket és a tiétekre már nem futja nekik? Kabaré... Jajj de kiváncsi lennék hogy mondod le a tiéteket :)
Valahogy így képzelem:
Kedves Rokonok! Mivel egy héttel a mi esküvőnk előtt más is megmerészelt hívni benneteket és attól félek hogy az esküvőre vásárolt új cipőitek feltörik a lábatokat, ettől a mi lagzinkon csak ülltök az asztalnál és isztok amit nem tudok amiatt finanszírozni mert előző héten kiköltekeztetek és emiatt nem tudtok elég pénzt adni nászajándéknak mert ugye nem illik üres kézzel azaz akarom mondani üres zsebben jönni, így inkább egy évvel elhalasztjuk az esküvőt hogy ne kelljen most azonnali kölcsönt felvennetek miattunk hanem így egy év alatt ismét tudtok spórolni a mienkre így szeretettel várunk jövőre, feltéve hogy akkor senki más nem házasodik ;)
Mellesleg ahogy beszélsz az előttetek házasulandó párról gondolom őket nem hívtátok meg, így lehet fogalmuk sem volt róla hogy közeli a két időpont.
"Nem lehet egy héten belül ugyanolyan jól mulatni. Valamelyik szar lenne."
Na igen... Ezzel a hozzáállással tuti. Én hamár a saját esküvőm lenne igyekeznék mindent kihozni belőle és minden tőlem telhetőt megtenni hogy az a nap csak rólunk szóljon és a legszebb, legemlékezetesebb legyen! De ha már eleve negatívan állsz hozzá talán igazad van és tényleg a 2 tanús villámházasság való neked maximum.
Elhiszem, hogy rosszul esik neked.Szerintem magamban én is nyelnék egy nagyot. De most igazából az bánt, hogy elveszik a ti esküvőtök fényét? Azt szeretnéd, hogy úgy emlegessék a tieteket, mint ami az évszázad lagzija volt? Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szervezés ellenére lesz rokon, aki azt mondja majd utólag (persze soha nem a szemetekbe) , hogy volt már olyan lagziban ahol jobb volt a zene/kaja/dekor/pia stb.
És hol fog ez akkor már téged érdekelni.Utólag úgysem tudsz a dolgokon változtatni, úgyhogy számodra a legjobb lagzi marad, ha pedig nem így gondolod majd arról csak te tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!