Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél? Hogy éreznéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Hogy éreznéd magad? Fél éve ki van tűzve az esküvőnk időpontja. Erre egy közeli rokonom 3 hónap ismeretség után.

Figyelt kérdés
... Eljegyzett egy lányt és az időpont a mi esküvőnk előtti hét. Amire az "én" rokonaim 80 százalékát meghívta. Én a párommal 8 év és 3 gyermek után házasodnank össze. Egyszerűen nem tudom lenyelni a békát.

2014. aug. 2. 07:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem házasodni sosem késő, inkább ti vagytok a szánalmasak, hogy ebbe bele tudtok kötni. Legalább itt tényleg megalapozott döntés, nem egy 3 hónapnyi ismeretség utáni fellángolás.
2014. aug. 2. 08:53
 22/84 A kérdező kommentje:
A rokonom 4 évvel idősebb nálam és van egy 1,5 éves kisfia mástól. Jaj, de fiatal! A lánynak meg egy 4 éves kislánya. Na bumm. Én meg öreg vagyok 31 évesen? Hagyjuk már
2014. aug. 2. 09:06
 23/84 anonim válasza:
71%

Nem is értem... Neked egyáltalán nem az esküvő a fontos.

"Amire az "én" rokonaim 80 százalékát meghívta."

Rokonaid 80%-át írod, erre felsorolod a szüleidet és a keresztszüleidet! Persze lehet kicsi a család, nem mindenkinek vannak hatalmas rokonságai de nevetségesnek tartom 4 ember miatt elhalasztani az esküvőt. Mitől félsz? Esetleg attól hogy az egy héttel előttetek lévő esküvőre elköltik a pénzüket és a tiétekre már nem futja nekik? Kabaré... Jajj de kiváncsi lennék hogy mondod le a tiéteket :)

Valahogy így képzelem:

Kedves Rokonok! Mivel egy héttel a mi esküvőnk előtt más is megmerészelt hívni benneteket és attól félek hogy az esküvőre vásárolt új cipőitek feltörik a lábatokat, ettől a mi lagzinkon csak ülltök az asztalnál és isztok amit nem tudok amiatt finanszírozni mert előző héten kiköltekeztetek és emiatt nem tudtok elég pénzt adni nászajándéknak mert ugye nem illik üres kézzel azaz akarom mondani üres zsebben jönni, így inkább egy évvel elhalasztjuk az esküvőt hogy ne kelljen most azonnali kölcsönt felvennetek miattunk hanem így egy év alatt ismét tudtok spórolni a mienkre így szeretettel várunk jövőre, feltéve hogy akkor senki más nem házasodik ;)

Mellesleg ahogy beszélsz az előttetek házasulandó párról gondolom őket nem hívtátok meg, így lehet fogalmuk sem volt róla hogy közeli a két időpont.

"Nem lehet egy héten belül ugyanolyan jól mulatni. Valamelyik szar lenne."

Na igen... Ezzel a hozzáállással tuti. Én hamár a saját esküvőm lenne igyekeznék mindent kihozni belőle és minden tőlem telhetőt megtenni hogy az a nap csak rólunk szóljon és a legszebb, legemlékezetesebb legyen! De ha már eleve negatívan állsz hozzá talán igazad van és tényleg a 2 tanús villámházasság való neked maximum.

2014. aug. 2. 09:06
 24/84 A kérdező kommentje:
Tanuljak meg szöveget értelmezni én amit raszánok az esküvőre, azt raszánom, nem abból akarok meggazdagodni. Van elég pénzünk.
2014. aug. 2. 09:27
 25/84 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, én írtam a 17-es és a 22-es válaszokat is. Én tényleg megértelek, de hidd el, hogy sokkal könnyebb lesz életed, ha egyszerűen nem foglalkozol mással. Azt írod a pénz nem számít. Akkor miért baj az, hogy egy héttel előbb van az esküvőjük? Mint írtam, a hasonlítgatás olyan mindegy, ez a ti napotok, olyan legyen amilyennek ti elképzeltétek. Őszintén, nem tök mindegy hogy a 120. nagynéni mit mond majd? Ha attól félsz, hogy nem mennek el így a rokonok, azt én nem érzem valós félelemnek. Ha ezért nem mennek el nem vagytok fontosak nekik, akkor jobb is ha nincsenek ott. De szerintem, legalábbis én úgy értelmezem, hogy ti előbb be is jelentettétek az időpontot, tehát a tietekre több idejük volt készülni. Hidd el, ha lemondod, nevetségesnek fogsz tűnni. Egy durcás kislánynak. 31/N
2014. aug. 2. 09:34
 26/84 anonim ***** válasza:
80%
De miből gondolod, hogy ha elhalasztjátok, akkor jövőre nem lesz megint egy rokon aki éppen előttetek akar esküvőt?
2014. aug. 2. 09:40
 27/84 anonim ***** válasza:
81%
Mi hárman kolléganők házasodtunk egy hónapon belül, így jött ki a lépés. Minden meghívott kolléga, elment mindenki esküvőjére, és mindegyikünk kapott ajándékot ugyanúgy. Pedig nem közeli családtagokról van szó, hanem kollégákról. De azt sem vettük volna zokon, ha nem kapunk semmit senkitől, nem ezért tartottuk az eskvüőt, lakodalmat. Ha valaki akar, akkor elmegy így is az esküvőtökre, ha meg nem akar, akkor úgysem megy el. Ti hamarabb bejelentettétek, úgyhogy, akinek necces a két esküvő, az úgyis a tiéteket választja. Nem értem a problémát.
2014. aug. 2. 10:00
 28/84 A kérdező kommentje:
Tanuljak meg szöveget értelmezni én amit raszánok az esküvőre, azt raszánom, nem abból akarok meggazdagodni. Van elég pénzünk.
2014. aug. 2. 10:10
 29/84 A kérdező kommentje:
Bocs 2x ment el
2014. aug. 2. 10:11
 30/84 anonim ***** válasza:
86%

Elhiszem, hogy rosszul esik neked.Szerintem magamban én is nyelnék egy nagyot. De most igazából az bánt, hogy elveszik a ti esküvőtök fényét? Azt szeretnéd, hogy úgy emlegessék a tieteket, mint ami az évszázad lagzija volt? Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szervezés ellenére lesz rokon, aki azt mondja majd utólag (persze soha nem a szemetekbe) , hogy volt már olyan lagziban ahol jobb volt a zene/kaja/dekor/pia stb.

És hol fog ez akkor már téged érdekelni.Utólag úgysem tudsz a dolgokon változtatni, úgyhogy számodra a legjobb lagzi marad, ha pedig nem így gondolod majd arról csak te tehetsz.

2014. aug. 2. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!