Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél? Hogy éreznéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Hogy éreznéd magad? Fél éve ki van tűzve az esküvőnk időpontja. Erre egy közeli rokonom 3 hónap ismeretség után.

Figyelt kérdés
... Eljegyzett egy lányt és az időpont a mi esküvőnk előtti hét. Amire az "én" rokonaim 80 százalékát meghívta. Én a párommal 8 év és 3 gyermek után házasodnank össze. Egyszerűen nem tudom lenyelni a békát.

2014. aug. 2. 07:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de olvasd el a kommentjeimet, kérlek. Más a problémám. :)
2014. aug. 4. 23:51
 62/84 anonim ***** válasza:
52%

most mi bajod van?

ha nem a pénz kell a rokonoktól akkor jönnek, kevesebbet adnak és csókolom.

savaynú a szőlő, hogy csak 3 gyerek után vesznek el?

2014. aug. 5. 08:56
 63/84 A kérdező kommentje:
Nem. Mi legalább ismerjük egymást. Biztos jobb 1,2 gyerek után válni... vagy fűnek-fanak szülni... érdekes meglátás. Akkor az már nem is ember, aki nem megy férjhez...
2014. aug. 5. 13:21
 64/84 anonim ***** válasza:
41%

juj te milyen irigy egy dög vagy te :)

süt belőled!

szerencsés a férjed :D

2014. aug. 5. 13:22
 65/84 A kérdező kommentje:
Pl. Egyik héten elmegyek bulizni, jól érzem magam. Másik héten is elmegyek, de az már nem olyan. Már figyelek, hogy ne táncoljak annyit, mert fájni fog a lábam. A pia se csúszik úgy, mert élénken emlékszem az előző heti másnaposságra... ilyenekre gondolok. Addig egyáltalán nem zavart, amíg úgy volt, hogy vacsi rendeznek, azt jól van. Két lakodalom nekem sok. Ebből kiindulva...
2014. aug. 5. 13:26
 66/84 anonim ***** válasza:
30%

Abnormális dolog 3 hónap után házasodni.

Tuti elválnak az adóból meg megy majd a segély a szegény kölyöknek ,.mert az anyja egy " jaj de szerelmes vagyok, hozzámegyek egy tök ismeretlenhez" p.csa

És az ilyen betegek szavaznak, pffff.....

2014. aug. 5. 13:28
 67/84 A kérdező kommentje:
Már úgyis gyengeelmejunek tartotok, így bátran kérdezem; szerinted kire vagyok most irigy. Én nem érzek magamban irigység. De nálam már nem lehet tudni :D
2014. aug. 5. 13:31
 68/84 anonim ***** válasza:
55%
kérdező, felejtsd már el, hogy te vagy a világ közepe, és mindenki hozzád alkalmazkodjon a faluban! te jó ég. egyke vagy, igaz?:D
2014. aug. 5. 13:32
 69/84 anonim ***** válasza:
60%
irigy vagy mert nekik elég 3 hónap, neked meg 8év és 3 gyerek kellett hozzá
2014. aug. 5. 13:35
 70/84 A kérdező kommentje:
4-en vagyunk testvérek. Csak ennyire téves az összes többi következtetésetek is. :D pocsék emberismerok vagytok. Én nem reklámoznam
2014. aug. 5. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!