Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha nincs számunkra megfelelő időpont?
Jövő márciusban szeretnénk esküdni.
Mi van,akkor ha bejelentkezünk időpontot kérni,de akkora már nincs hely.Megmondjuk,hogy nekünk máskor nem jó,megköszönjük és elsétálunk.Lehet ilyet?
1 évvel hamarabb lehet időpontot foglalni,már utána néztünk.
Fontos nagyon a március,több szempontból is!
A család egy része külföldön él,és akkor jön majd haza.
Augusztus 4.-én megyünk bejelentkezni,akkorra kaptunk időpontot.
szerintem nem lesz gond, lesz időpont! Március az még nem az a kimondott esküvős hónap,mint az augusztus, július...
nekünk idén májusba volt az esküvőnk, és januárba mentünk az időpontot megbeszélni, és volt hely, simán! Sőt, az nap csak mi esküdtünk :) Nyugi ! Sok boldogságot! :)
Bocsi, akkor biztosan változott ez a törvény azóta, 2010-ben még 6 hónap volt.
A 4-es
persze. nem kell elfogadni az időpontot, átsétáltok a másik helyre és ott is megkérdezik...
egyébként nem amerikai film ez, egy nap sok esküvőt tartanak, nem igen fogynak el a helyek.
mi 5 éve júniusban bementünk érdeklődni, mi merre hány méter, anyakönyvvezető látta, hogy pocakos vagyok, mondta, hogy akkor 2 hét múlva szombaton 1-re adna is időpontot...
a legfelkapottabb időben. szóval nem hiszem, hogy a jövő március annyira tömve lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!