Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvan az időpont, mikor beszéljünk a pappal? (Jövő augusztusban lesz).
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 07:45
1/5 anonim válasza:
Minél előbb, nem árt, nehogy le legyenek foglalva az időpontok arra a napra. Ez persze függ attól, hogy hol lesz, milyen városban, mennyira felkapott templomban, de én úgy voltanm vele, hogy inkább lefoglalok mindent egy évvel előtte, minthogy ne legyen aztán hely nekünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2013. aug. 27. 08:20
3/5 anonim válasza:
Júliusban volt az esküvőnk és februárban beszéltem a pappal, viszont igaz, hogy Budapest de egy kis templom, ahol évi max. 2-3 esküvő van. 2012-ben a mienk volt az egyetlen.
Viszont ha felkapott a hely, akkor minnél előbb, mert nagyon rossz lehet ha át kell szervezni mindent, mert mondjuk csak 2 órával később lehet a szertartás
4/5 anonim válasza:
Nekünk jövő júliusban lesz, még nem beszéltünk vele, de 1-2 héten belül fogunk. Minél előbb megvannak a fontos dolgok, annál jobb és nem fogsz izgulni, hogy esetleg át kell valamit szervezni. Az apróságok meg még ráérnek.
5/5 anonim válasza:
Nekünk nem rég volt.
Szerintem most hívd fel telefonon és mond azért meg, hogy írja be a naptárjába.
Valószínűleg mondani fogja, hogy mikor kell személyesen találkoznotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!