Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha megvan az időpont, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvan az időpont, mikor beszéljünk a pappal? (Jövő augusztusban lesz).

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 07:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Minél előbb, nem árt, nehogy le legyenek foglalva az időpontok arra a napra. Ez persze függ attól, hogy hol lesz, milyen városban, mennyira felkapott templomban, de én úgy voltanm vele, hogy inkább lefoglalok mindent egy évvel előtte, minthogy ne legyen aztán hely nekünk.
2013. aug. 27. 07:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2013. aug. 27. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Júliusban volt az esküvőnk és februárban beszéltem a pappal, viszont igaz, hogy Budapest de egy kis templom, ahol évi max. 2-3 esküvő van. 2012-ben a mienk volt az egyetlen.

Viszont ha felkapott a hely, akkor minnél előbb, mert nagyon rossz lehet ha át kell szervezni mindent, mert mondjuk csak 2 órával később lehet a szertartás

2013. aug. 27. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk jövő júliusban lesz, még nem beszéltünk vele, de 1-2 héten belül fogunk. Minél előbb megvannak a fontos dolgok, annál jobb és nem fogsz izgulni, hogy esetleg át kell valamit szervezni. Az apróságok meg még ráérnek.
2013. aug. 27. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nem rég volt.

Szerintem most hívd fel telefonon és mond azért meg, hogy írja be a naptárjába.

Valószínűleg mondani fogja, hogy mikor kell személyesen találkoznotok!

2013. aug. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!