Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baj, ha nincs köszönetajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nincs köszönetajándék?

Figyelt kérdés
40 fős lakodalmunk lesz. Olvastam, hogy illene köszönetajándékként a vendégeknek ajándékdobozkákat, vagy bonboniérre-t adni, vagy maradék ételt adtak régen. Ha marad a tortából, a becsomagolást megoldom, de sajnos nincs már 40 ezer forintunk.. 1000/fő lenne egy ilyen marcipánosdiszdobozkás valami. Az ültetőkártyákra már írtam köszönetet a részvételért, utólag is kapnak majd kártyát az esküvői fényképünkkel, de sajnos már nem tudom a többit megoldani, pedig szép szokás. Szerintetek ez feltűnő lenne a vendégeimnek? Nagyon "gáz"? A vőlegényem szerint nem baj :)

2015. febr. 3. 22:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
59%
Szia! Esetleg lehetne sütni muffint, 40 db az nem olyan sok, ha van 1-2 jó barátnőd, biztosan szívesen megcsinálják és az nem is drága. Mi ezt csináltuk meg az egyik barátnőnknek, igaz 60 főre, de szívesen megcsináltuk és elosztva nem is volt sok. Aztán a házasulandó pár nyomtatott egy kis kártyát, amire írtak egy pár kedves szót és azt hozzátűzték a süti papírjához. Nagyon szép volt, mert szép színes muffinpapírban voltak a muffinok. Ez is egy lehetőség esetleg. :)
2015. febr. 4. 10:31
 12/17 anonim válasza:
59%
Es dekorációnak is jó volt, mert mindenkinek a tányérja mellé tették egységesen. A kisebb gyerekek pedig nagyon örültek, hogy van muffin! (az előző voltam)
2015. febr. 4. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Nem baj, hogy nem lesz. Mi azért döntöttünk az mellett, hogy legyen, mert csak nagyon közeli személyek lesznek az esküvőnkön - szülők, nagyszülők, testvérek, közelebbi unokatestvérek és nagyon közeli barátok -, és nekik szerettünk volna valami maradandót adni emlékül.

[link] Ezt választottuk, 38 főre szállítással együtt 10.040 Ft.

Amúgy mi sem kaptunk még sehol sem köszönetajándékot.

2015. febr. 4. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Nincs belőle semmi, és egyáltalán nem gáz! Én sem akartam, csak köszönőkártyát (előre kitéve a terítékkel), de rábeszéltek az örömanyák az "utolsó pillanatban". Gyors, olcsó eljárásként szív alakú linzereket sütöttünk, kicsit kidíszítettük olvasztott csokival, és becsomagoltuk celofánba. Nálunk 100+ fő volt, sokan elvitték, amik ott maradtak, később megettük. :D Végül nem volt kár, jókat nevettünk, míg elkészítettük (anya, anyós, nővér, barátnő), talán akkor voltam a legnyugodtabb az esküvő hetén. :)
2015. febr. 4. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy biztos neked jó, hogy adtál pohár alátétet, de mondjuk halál komolyan mi a fenét lehet kezdeni egy csicsás magányos pohár alátéttel? Hidd el a legtöbb ember úgy van vele, hogy de jó, illik elvinni, mert ha már költöttél rá ne sértsen meg, de egyáltalán nem örül egy giccses porfogó szarnak, mert tényleg nem jó semmire, amit utána rakosgathat ide-oda.
2015. febr. 4. 14:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Mindenki válasza hasznos volt, így mindenkit felfelé pontoztam :) Nem fogok görcsölni - hála nektek is. :) Amennyiben időm engedi és lesz segítségem, szerintem muffinokat sütök, vagy bevetem a szív alakú linzert, szoktam is ilyeneket csinálni, úgyhogy oda teszem magam, de nem fogok sírni, ha nem jön össze. :D

Köszi a poháralátétes ötletet is! Nagyon jó az oldal, amit linkeltél. Ha nem is poháralátétet, de dobozkát vagy vmit biztos onnan fogok rendelni, mert szinte mindnek 200 Ft db-ja, helyben a városban, csak 500 ft/db árért láttam. Amúgy mennyi idő múlva érkezik meg, ha leadtam a rendelést? :)

2015. febr. 5. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A poháralátét speciel tetszik, főleg ez a fajta:

[link]

Azonban én ültetőkártyaként használnám fel, a saját nevét mindenki szívesebben kiteszi otthonra :)

2015. febr. 5. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!