Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég a "természetbeni" ajándék?
Figyelt kérdés
Ha ingyen elvégeznél egy szolgáltatást a menyasszonynak (és a koszorúslányoknak), amiért másnak fizetne, adnád a 10 ezres "beugrót"?2015. márc. 31. 16:21
1/22 anonim válasza:
Mi? Meg kell dugni a komplett násznépet, vagy hogy érted?
2/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Gondolom önként vállaltad a "szolgáltatást" nem kényszerítettek. Ha nekem ez nem jelent plusz költséget (gyanítom fotózásról van szó), nem lenne pofám "felszámolni".
3/22 anonim válasza:
Vagy smink, esetleg frizura. Nem beugró, és nem egy tízes! Én adnék ezen felül ajándékot.
4/22 anonim válasza:
Hát én még mindig nem értem, mit akarsz kérdezni...
5/22 anonim válasza:
Ha te ajánlottad fel akkor nem elég. Ha ők kérték, akkor fizetésnél mondhatod, hogy ez a nászajándékom számodra és akkor ok (ha vmi értékes dolgoról van szó, nem smink vagy haj..) bár apró ajándékot akkor is adnék.
6/22 anonim válasza:
A kérdés: Adnál-e pénzt ajándékba, akkor is ha valamilyen szolgáltatást nyújtasz a menyasszonynak meg a koszorúslányoknak? Magyarul, attól hogy mondjuk te fotózol adnál-e még pluszba pénzt is?
7/22 anonim válasza:
Szerintem nem elég. Ha így is úgyis ingyen elvégezted volna neki, akkor nem mentség, hogy pont most van egy esküvő amire 10ezret kéne adnod neki és nem adod.
Az más, ha ő ajánlja fel, hogy "te is ingyen, én is ingyen", mert így lenne illendő, de ha ez nem történik meg, akkor fizesd ki azt a pénzt. (Magyarán ne te legyél a bunkó).
8/22 anonim válasza:
Ha jó kapcsolatban vagyok velük, nem beszéltük meg előre, hogy akkor nem kell nászajándék, és nekem kvázi nem jelentett nagy pluszköltséget vagy túl sok munkaóra-kiesést a dolog, akkor nem lenne pofám ezzel lerendezni a dolgot. Még ha nem is 10est, 5e-t minimum adnék azért. Ellenkező esetben megbeszélném velük, hogy ezzel így nincs pénz a nászajándékra sajnos.
9/22 anonim válasza:
Mi az a 10 ezres beugró???
Belépő az esküvőre? És ezen felül még ajándékot is kell adni? Mi a franc ez? Meghívnak egy esküvőre VENDÉGNEK és én még belépőt vagy beugrót fizessek?
10/22 anonim válasza:
9-es, sztem nem véletlenül van az a beugró szó idézőjelben... gondolom, arra utal, hogy az a pénz, amit alapvetően illene kifizetni egy vendégnek nászajándékba, ha esküvőre megy. Nem arra, hogy belépőt szednek :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!