Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek esküvőjük volt/lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek esküvőjük volt/lesz, honnan volt/van rá pénzük? Spórolás, családi támogatás, hitel, ajándék?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mostanság ki hogy oldja meg.
2015. ápr. 5. 19:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
51%
bankrablással xD
2015. ápr. 5. 20:03
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
7 hónapon keresztül félretettük a fizetésünk egy részét.
2015. ápr. 5. 20:04
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

szia!

21 fős esküvő lesz, a ruhát megvettük olcsón(menyasszonyi 13000Ft, cipő 3600Ft, férfi öltöny 15000Ft, cipő még nincs).

A kaja az, amire elmegy majd kb 100.000Ft.

A hely ingyen van )anyukám házánál, egy nagy külső teraszon), másra meg nem kell költeni.

Másra mire kellene még költeni??? A gyűrű megvan, beleadtam egy aranyláncomat, így 17000Ft volt ékszerboltban.

Meghívót megcsináltuk itthon internetről.

Hogy honnan van rá pénzünk? Összespóroljuk. Nekem jelenleg nincs munkám (február óta, de már fel vagyok véve egy céghez).

Kb így oldjuk meg. Nem lesz lakodalom, mert nem vagyunk olyan beállítottságúak se a párom, se én.

2015. ápr. 5. 20:06
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Mi úgy oldottuk meg, hogy 5-en voltunk összesen, nem volt csokrom sem, de elmentünk ebédelni egy étterembe. Szép volt! Szerintem nem kell felhajtás.
2015. ápr. 5. 20:08
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Összegyűjtöttük rá, 180 fős lakodalmunk lesz, tudtuk, hogy erre már tudatosan kell készülnünk. Van még egy évünk, de a pénz már megvan rá, szóval egy kicsit lehet már lazítani.

A szüleinktől semmilyen pénzt nem fogadunk el, mert ez a mi esküvőnk, mindent mi szeretnénk intézni. Segítettek már bennünket érzelmileg, ezt azzal szeretnénk meghálálni, hogy magunknak megszervezzük az egészet.

2015. ápr. 5. 20:10
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Lekapartam a sorsjegyet.

Amit akkor ott láttam, azóta is nehezen tudom elhinni.

Új életem lett belőle.

2015. ápr. 5. 20:15
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi még csak tervezzük. Javarészt spórolás lesz, de sztem a szüleink úgyis adnak majd bele, mert "ez a szokás", pedig nem várnánk el, sőt. Hitelt nem vennénk fel, arra meg nem blazírozunk, hogy majd az ajándékból kifizetjük.

Az más kérdés, hogy nagyon szolid esküvőnk lesz, csak egy kis svédasztalos ebéddel (és tényleg csak ebéddel, nem lesz se dajdaj, se hajnalig táncolás)... és vannak dolgok, amiket olcsóbban el tudunk intézni. Pl. ismerősöm varrónő, nekem ő anyagárban dolgozik; páromnak van öltönye;

páromnak jó a grafikai érzéke, ő tervezi a meghívót, és itthon készítjük el, díszítés vagy nem lesz, vagy nagyon minimális és SK, köszönőajándék nem lesz

sminkelni magamnak fogok

zene magnóról megy majd

cipőt és ékszert minél olcsóbban

a szertartás önkormányzatnál lesz majd

ételt majd meglátjuk, hogy cégtől rendeljük-e meg, vagy mi készítjük el... mindenesetre olcsóbban kijön majd, mint az éttermi (amiben benne van a pincérek díja, az evőeszközök díja, dugódíj, isten tudja, mi)

valószínűleg termet is tudunk szerezni min. jutányos áron

Szóval ami "teljes árú" költség lesz, az a fotós, a virág, a torta és a fodrász. Plusz a terembérlet, ha nem sikerül.

2015. ápr. 5. 20:20
 8/29 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Mi megegyeztünk,hogy akkor esküvőzünk ha minden elképzelésünket tudjuk állni, így félretettünk mindig a fizetésből és szépen lassan összejött a dolog.
2015. ápr. 5. 20:29
 9/29 anonim ***** válasza:
62%
A lakásra félretett pénzből csíptünk le, és a szüleimtől is kaptunk 500.000Ft-ot.
2015. ápr. 5. 21:05
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
mi meg csak tervezzuk, vagyis nincs meg a konkret datum, de iden nyaron fogjuk tartani. nagyon sporolni nincs mire, mert eloszor csak egy polgari eskuvot tartunk, amin csak mi leszunk es a tanukkal. lakodalom majd kesobb lesz.
2015. ápr. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!