Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a két dolgot hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a két dolgot hogyan kezeljük/oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Szűk körű esküvőnk lesz, elegáns éttermes, templomival stb.

Van akikkel gond van. A vőlegényem barátja és barátnője. Van egy 1,5éves gyerekük. Ők lesznek az egyetlen gyerekes pár. Rajtuk kívül senkinek nincs gyereke, a legfiatalabb meghívott is 18elmúlt. Nem tervezünk gyerekbarát dolgokat, mi sem vagyunk nagy gyerekbarátok. Megszabhatjuk, hogy hozhatják? Nem akarunk bunkók lenni, de nem akarunk pl templomi alatt gondot vagy később. Tudjuk hogy az lány nem nagyon ura a gyereknek, elég hisztis és nem figyel rá, van egy kis feltűnési viszketegsége ha gyerekkel van sajnos.

A másik hogy a barátaink jönnek a párjukkal, de tudjuk hogy nekik vannak a öltözködési gondjaik (a pár barát tagja normális csak a másik fél nem aki ugye jött a társaságba). Pl ez a lány egy előző esküvőre is fekete tunikában, papucsban ment (szültem indokkal) és van egy másik aki alapból elég kirívóan öltözködik, anyós is szeret mázolni és kiöltözni. Korábbi esküvőkön láttuk hogy egyáltalán nem tudják mit lehet/mit nem. Meghívóban dress code vagy két mondatos megkötés?

Nem akarjuk utána a rokonoktól hallgatni hogy milyen embereket hívtunk meg, az idősebbektől pl nagyszülők, meg a fotókon se ezeket nézegetni.

Hangsúlyozom, hogy nem akarunk bunkók lenni, csak ne legyen beszólogatás stb utána/közben.

2015. ápr. 1. 23:56
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Amit tehetsz: névre szóló meghívót küldtök, dress code használatával. Aki ebből sem ért, azt egyszerűbb meg sem hívni, mert másból sem fog sajnos.

Mindenkit a maga viselkedése minősít, az illem betartására nem lehet kötelezni senkit sajnos.

2015. ápr. 2. 14:44
 52/57 anonim ***** válasza:
67%
49: nem arra nézve degradáló, aki használja az RSVP-t, hanem arra nézve, aki kikéri magának, hogy miért használ ilyet más.
2015. ápr. 2. 14:45
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Én meg tudom érteni, mert te ismered a meghívottakat. Nekem van olyan ismerősöm, akit a kisgyerekkel is simán meghívnék, mert tudom, hogy nem lesz gond vele. Viszont ismerek olyat is, aki egyébként rendszeresen templombajáró anyuka, aki simán hagyja, hogyha a misén üvölt a gyerek, oda se neki, mert hát az ő gyerekének "joga van ehhez"... Na, az ilyennél én is megpróbálnám finoman közölni, hogy jobb lenne, ha inkább gyerek nélkül jönne.

A ruha dolog engem annyira nem zavar. Ha valaki útszélinek öltözve jön és esetleg be sem engedik úgy a templomba, akkor magát minősíti, hogy nem tud felvenni egy normális ruhát...

2015. ápr. 2. 16:08
 54/57 A kérdező kommentje:

A vers jó ötlet!

A gyerekes anyukával van storynk tömören: anyukámmal sétáltam a városban amikor összefutottunk vele, még csak el se mondtam anyukámnak hogy ő kicsoda, ránézett a babára és a csaj a kezébe nyomta "ugye milyen szép?". Anyukám fülbevalóját egyből elkezdte tépni "én nem hordok ékszert ezért" nevette ki, de nem szólt rá, ez után megcsapkodta a szemüvegét, ekkor anyukám megfogta a kezét és normális hangnemben mondta hogy nem szabad, erre a kisgyerek torka szakadtából elkezdett üvölteni és hisztizni, ekkor vette el a gyereket a lány és úgy nézett anyukámra mint aki megverte.

Amúgy mindig mindenhová Crocs papucsban jár "anyukáknak ez jó" címszó alatt.

Először csak a havert akartuk meghívni, de a csaj akkor is jött volna, mert erre volt már precedens, a srác munkatársa csak a srácot hívta(még a kapcsolatuk elején) és egyértelműnek vette hogy két főre szól a dolog és ment, pedig nem is ismerte őket.

2015. ápr. 2. 17:42
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi ez a gyerekes nő!

Ennek amúgy miféle végzettsége van? Mit dolgozott terhesség előtt? Csak kíváncsiságból, hogy miféle beosztásban lévő lehet ilyen hülye!

2015. ápr. 2. 19:24
 56/57 A kérdező kommentje:
Nem dolgozott előtte se, mert abbahagyta a sulit az érettségi évében (2-t bukott, ekkor volt 21 éves), amikor kiderült hogy terhes, a 11. héten szólt a fiúnak hogy terhes, így vele maradt a gyerek miatt.
2015. ápr. 2. 19:55
 57/57 anonim ***** válasza:
61%

Így már érthető...

Meg ne hívjatok ilyen putris csajt! Persze azt csináltok, amit akartok, de ismeretlenül is mondom, ő nem illik a társaságotokba.

2015. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!