Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem, hogy megbántam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.

Mit tanácsoltok?

2014. szept. 23. 12:00
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
78%

Azt hogy gáz vagy...

Most vagy izgulsz azért,vagy valóban nem szereted a párod és semmit nem jelent neked!Ezt döntsd el magad!Akkor miért akartál hozzá menni?

2014. szept. 23. 12:02
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Hát pedig készülj fel a babával oda lesz az eddigi nyugodt életed.Ha nem akarsz férjhez menni,mond meg neki.
2014. szept. 23. 12:04
 3/34 A kérdező kommentje:
Ő ragaszkodik az esküvőhöz. Én jól érzem magam így, hogy csak élettársak vagyunk. Szerinte ez így nem család. Akkor mi?
2014. szept. 23. 12:05
 4/34 anonim ***** válasza:
96%
Az esküvő nem változtat semmin... a baba már igen, nem is kicsit.
2014. szept. 23. 12:05
 5/34 anonim ***** válasza:
92%

És ha nem házasodtok össze, akkor nincs oda a nyugodt kis életed? A baba mindenképpen nagy változás.

Mi a baj? Nem szeretitek egymást? Túl fiatalok vagytok? Nem akartátok a babát?

2014. szept. 23. 12:06
 6/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, nekem a közös gyermek nagyobb kapocsnak tűnik... S az életed nyugodtságát is alaposan megkavarja, míg a házasság miért is?

De ha nem akarod, nem kell. Csak nem értem, erre miért most jössz rá.

Én sosem akartam házasságot, nem vagyok az a társadalmi lény, számomra szinte csak egy papír, de az is benne van, hogy engem csak ne zárjanak össze azzal se, akivel együtt akarok lenni - de simán túlélnék egy esküvőt (persze nem hagyományosat, azt semmiképp) :) Van közös ház és élet, saját agy és személyiség, mások véleménye nem hat meg, most miért adna kötöttségeket a házasság? :)

2014. szept. 23. 12:07
 7/34 anonim válasza:
53%

Szegény párod,nem tudja még mi vár rá...Ilyen nőnek gyereket szűlni,nem egy életbiztosítás!!

Bár mikor leléphet..láttam már ilyen nőket,nem jött be nekik a babázás,lelépzek inkább.Amúgy igen igaza van neki,csak jobb nekik egy család!

2014. szept. 23. 12:10
 8/34 anonim ***** válasza:
96%

Tehát terhes vagy; de te azon izgulsz, hogy az esküvő miatt odalesz az eddigi nyugodt életed, és hát a kötöttségek?

Aranyapám, mi lesz itt a 9.hónapot követően :D

2014. szept. 23. 12:23
 9/34 anonim ***** válasza:
93%

A közös baba sokkal nagyobb kötöttség a párod felé. Ezen nem gondolkodtál még?

Egy férjtől bármikor el lehet válni, az nem nagy kötöttség.

2014. szept. 23. 12:29
 10/34 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolatban nincsennek kötötségek, ha valami nem tetszik lehet szakítani. De egy válás nem ilyen egyszerű, perköltség stb.
2014. szept. 23. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!