Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?
Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.
Mit tanácsoltok?
Azt hogy gáz vagy...
Most vagy izgulsz azért,vagy valóban nem szereted a párod és semmit nem jelent neked!Ezt döntsd el magad!Akkor miért akartál hozzá menni?
És ha nem házasodtok össze, akkor nincs oda a nyugodt kis életed? A baba mindenképpen nagy változás.
Mi a baj? Nem szeretitek egymást? Túl fiatalok vagytok? Nem akartátok a babát?
Nem tudom, nekem a közös gyermek nagyobb kapocsnak tűnik... S az életed nyugodtságát is alaposan megkavarja, míg a házasság miért is?
De ha nem akarod, nem kell. Csak nem értem, erre miért most jössz rá.
Én sosem akartam házasságot, nem vagyok az a társadalmi lény, számomra szinte csak egy papír, de az is benne van, hogy engem csak ne zárjanak össze azzal se, akivel együtt akarok lenni - de simán túlélnék egy esküvőt (persze nem hagyományosat, azt semmiképp) :) Van közös ház és élet, saját agy és személyiség, mások véleménye nem hat meg, most miért adna kötöttségeket a házasság? :)
Szegény párod,nem tudja még mi vár rá...Ilyen nőnek gyereket szűlni,nem egy életbiztosítás!!
Bár mikor leléphet..láttam már ilyen nőket,nem jött be nekik a babázás,lelépzek inkább.Amúgy igen igaza van neki,csak jobb nekik egy család!
Tehát terhes vagy; de te azon izgulsz, hogy az esküvő miatt odalesz az eddigi nyugodt életed, és hát a kötöttségek?
Aranyapám, mi lesz itt a 9.hónapot követően :D
A közös baba sokkal nagyobb kötöttség a párod felé. Ezen nem gondolkodtál még?
Egy férjtől bármikor el lehet válni, az nem nagy kötöttség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!