Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem, hogy megbántam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.

Mit tanácsoltok?

2014. szept. 23. 12:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%
Egy házasságból is kiléphetsz úgy, hogy többet nem is látjátok egymást, de egy gyerekkel ezt már nem tudod megtenni. Valahogy furcsán tekereg az agyad, ha ezt még nem fogtad fel.
2014. szept. 23. 13:26
 22/34 anonim ***** válasza:
25%
15 mi az,hogy az ilyeneknek meg...??Nem ő tehet róla neked még nem jött össze a baba.Papír nélkül is család a család.Nem akar férjhez menni na bumm.Attól még nem jobb és nem rosszabb senkinél.
2014. szept. 23. 13:31
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
" odalesz az eddigi nyugodt életem " Ez tuti,de nem a házasság hanem a bébi miatt! Örülj neki:)
2014. szept. 23. 14:06
 24/34 anonim ***** válasza:
55%

Te vagy, aki a sógorának a nagymamájának betegsége miatt akarta eddig lemondani az esküvőt?

Végre nem keresel kifogásokat..

2014. szept. 23. 14:23
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
De ha jól vagytok, akkor miért merül fel már egyből a válás gyerekkel, meg házassággal?
2014. szept. 23. 15:04
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha félted az eddigi nyugodt kis életedet, akkor még most mondj nemet, és szakítsatok... és akkor remélhetőleg a párodat is megóvod egy még ennél is nagyobb csalódástól.
2014. szept. 23. 16:30
 27/34 anonim ***** válasza:
41%

En sem ertem ezt a nagy felhabarodast. Vajon, ha volegeny irta volna ezt, akkor is ilyen vehemensek lennetek?

Amugy en sem ertem miert kell cseszegetni, gondolom nem a gyerek a problema, hanem a hazassag es a vele jaro gondok. Foleg a mai vilagban ahol mar lassan tobben valnak, mint hazasodnak.+ Most nem azert de itt mindenki tenyleg halal nyugodt volt az eskuvo elott? Szerintem termeszetes , ha vki parazik, foleg terhesen,a hormonok miatt. De hat itt a tobbseg tokeletes...ugyebar.

Nem ertem ezt a sok rosszindulatot, azt meg foleg nem , hogy miert irjatok, hogy az ilyen nonek bezzeg gyereke lesz. Par mondatbol ti mar biztosak vagytok benne, hogy nem erdemel semmit es egy, csunya, gonosz no.

2014. szept. 23. 18:06
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező, az esküvő semmi ahhoz képest ami a szülés után vár rád :). Onnantól egy darabig nincs saját életed, és szinte 24/7 a gyerek jön előbb. Sajnos erre nehéz felkészülni első gyereknél, én is odáig láttam előre hogy milyen lesz a szülés...
2014. szept. 23. 19:24
 29/34 anonim ***** válasza:
81%

Remélem, hogy ez a kérdés kamu. (mert igen eltűnt a kérdező)

Ha nem, akkor nem értelek. Egy baba 0-24 órás elfoglaltság. Vagy te mit gondoltál? Gügyörészel neki, és néha foglalkozol vele, amikor kedved tartja? Már most sajnálom azt a gyereket. Egy gyerek vagy 10-szer nagyobb kötöttséget jelent, mint egy házasság. Vagy téged a párod mégis miben korlátoz? Pasizásban? Mert eléggé annak tűnik.

Ha nem akarsz kötöttségeket, akkor miért vállaltál gyereket? Pasimegtartásból? Már bocs...

A kötöttségek nélküli életednek már vége, mert lesz egy gyereked, ami a pároddal örökre össze fog téged kötni, nem kell ide esküvő. Ezek után nem értem, hogy mit nem értesz ezen, és miért félted a kötöttségek nélküli nyugodt életedet, amikor az 9 hónap múlva már csak a múlté lesz.

2014. szept. 23. 21:03
 30/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem a házasságtól, hanem a gyerektől fog megváltozni az egész eddigi "nyugodt" életed! Kár hogy nem előbb gondolkodtál, szerencsétlen gyereket már most sajnálom. Párod sem tudja még kit választott.
2014. szept. 23. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!