Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?
Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.
Mit tanácsoltok?
Te vagy, aki a sógorának a nagymamájának betegsége miatt akarta eddig lemondani az esküvőt?
Végre nem keresel kifogásokat..
En sem ertem ezt a nagy felhabarodast. Vajon, ha volegeny irta volna ezt, akkor is ilyen vehemensek lennetek?
Amugy en sem ertem miert kell cseszegetni, gondolom nem a gyerek a problema, hanem a hazassag es a vele jaro gondok. Foleg a mai vilagban ahol mar lassan tobben valnak, mint hazasodnak.+ Most nem azert de itt mindenki tenyleg halal nyugodt volt az eskuvo elott? Szerintem termeszetes , ha vki parazik, foleg terhesen,a hormonok miatt. De hat itt a tobbseg tokeletes...ugyebar.
Nem ertem ezt a sok rosszindulatot, azt meg foleg nem , hogy miert irjatok, hogy az ilyen nonek bezzeg gyereke lesz. Par mondatbol ti mar biztosak vagytok benne, hogy nem erdemel semmit es egy, csunya, gonosz no.
Remélem, hogy ez a kérdés kamu. (mert igen eltűnt a kérdező)
Ha nem, akkor nem értelek. Egy baba 0-24 órás elfoglaltság. Vagy te mit gondoltál? Gügyörészel neki, és néha foglalkozol vele, amikor kedved tartja? Már most sajnálom azt a gyereket. Egy gyerek vagy 10-szer nagyobb kötöttséget jelent, mint egy házasság. Vagy téged a párod mégis miben korlátoz? Pasizásban? Mert eléggé annak tűnik.
Ha nem akarsz kötöttségeket, akkor miért vállaltál gyereket? Pasimegtartásból? Már bocs...
A kötöttségek nélküli életednek már vége, mert lesz egy gyereked, ami a pároddal örökre össze fog téged kötni, nem kell ide esküvő. Ezek után nem értem, hogy mit nem értesz ezen, és miért félted a kötöttségek nélküli nyugodt életedet, amikor az 9 hónap múlva már csak a múlté lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!