Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem, hogy megbántam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.

Mit tanácsoltok?

2014. szept. 23. 12:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom, és ilyen nőnek gyereke lesz... Szegény srác hatalmas balek lehet.
2014. szept. 23. 12:38
 12/34 anonim ***** válasza:
86%

Te tényleg ennyire h... vagy?

Egy kapcsolatból ki lehet lépni, de egy házasságból nehezebb.....

És a gyerekre, aki a hasadban van, nem gondolsz? Még egy sima kapcsolatból sem lehetne olyan hipp-hopp kilépni, ha ott van egy gyerek, mert FELELŐSSÉGGEL TARTOZOL ÉRTE! Világos?

Vagy kamu ez a kérdés vagy nagyon hülye a kérdésfeltevő.

2014. szept. 23. 12:39
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Odalesz a nyugodt életed? Nem értem, mitől lenne oda attól, hogy legális a kapcsolatotok.

Mindenki érdeke, hogy tisztázott kapcsolatban legyetek, leginkább a babának.

Az nem zavar, hogy egy gyerek sokkal több nyugalmat vesz el, mint a házasság?

2014. szept. 23. 12:41
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Akkor mondd meg a párodnak, hogy ezért és ezért nem akarod az esküvőt. Romantikus :)

Lehet, hogy ezek után szépen elmegy magától is, nem kell kilépned semmiből.

Persze annak a kicsinek talán könnyebb élete lenne, ha családba születne.

2014. szept. 23. 12:42
 15/34 anonim ***** válasza:
92%
Annyira rossz ilyet olvasni. Nekünk már hosszú hónapok óta nem jön össze a baba, az ilyeneknek meg csak úgy lesz gyerekük, akik nem is vágynak igazán családra meg babára. Hát, nincs igazság a Világon, ez már biztos. :(
2014. szept. 23. 12:44
 16/34 anonim ***** válasza:
73%
#14-es,akkor az élettársi kapcsolat az illegális? Ne beszélj már hülyeségeket :D
2014. szept. 23. 12:44
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
Háát, szerintem a kötöttségekről előbb is gondolkodhattál volna, például mielőtt gyereket vállalsz. A házasság ténye nem nagyobb kötöttség egy gyereknél. Nem akarsz a párodhoz ilyen módon tartozni? hát? A gyerek egy életre összeköt benneteket most már, ha házasok vagytok ha nem, ha tetszik, ha nem. Szerintem nem oszt , nem szoroz a nagy kötöttségeidben egy esküvő. Miért vállaltál gyereket ezzel a férfival egyáltalán?
2014. szept. 23. 12:55
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon el vagy tévedve. A nyugodt kis életed el is felejtheted, mert gyerek mellett minden van, csak nyugodt élet nem. És pont a gyerek köt össze egy életen át egy férfivel, hiszen neki mindig is joga lesz, hogy lássa a gyereket. A válás bonyolult? Akkor a gyermekelhelyezési per szerinted milyen?
2014. szept. 23. 12:58
 19/34 anonim ***** válasza:
70%
16-os ne add fel, lesz neked is csak megfelelő időben, és utólag te is így fogod érezni, még ha most nehéz is. És te boldog is leszel vele a pároddal, ne irigyeld a kérdezőt.
2014. szept. 23. 12:59
 20/34 anonim ***** válasza:
55%

"#14-es,akkor az élettársi kapcsolat az illegális? Ne beszélj már hülyeségeket :D"

Nem illegális, de nem is olyan mértékű számomra, mint a házasság.

2014. szept. 23. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!