Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy megbántam ezt az egész esküvő dolgot. Mit tegyek?
Terhes vagyok és a párom ragaszkodik az esküvőhöz. Eleinte örültem neki meg minden, de ahogy közeledik az időpont egyre több kétség merül fel bennem. Félek a kötötségtől, hogy odalesz az eddigi nyugodt életem. Ez az egész esküvő is olyan mintha elvárás lenne, úgy érzem megfulladok.
Mit tanácsoltok?
Te tényleg ennyire h... vagy?
Egy kapcsolatból ki lehet lépni, de egy házasságból nehezebb.....
És a gyerekre, aki a hasadban van, nem gondolsz? Még egy sima kapcsolatból sem lehetne olyan hipp-hopp kilépni, ha ott van egy gyerek, mert FELELŐSSÉGGEL TARTOZOL ÉRTE! Világos?
Vagy kamu ez a kérdés vagy nagyon hülye a kérdésfeltevő.
Odalesz a nyugodt életed? Nem értem, mitől lenne oda attól, hogy legális a kapcsolatotok.
Mindenki érdeke, hogy tisztázott kapcsolatban legyetek, leginkább a babának.
Az nem zavar, hogy egy gyerek sokkal több nyugalmat vesz el, mint a házasság?
Akkor mondd meg a párodnak, hogy ezért és ezért nem akarod az esküvőt. Romantikus :)
Lehet, hogy ezek után szépen elmegy magától is, nem kell kilépned semmiből.
Persze annak a kicsinek talán könnyebb élete lenne, ha családba születne.
"#14-es,akkor az élettársi kapcsolat az illegális? Ne beszélj már hülyeségeket :D"
Nem illegális, de nem is olyan mértékű számomra, mint a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!