Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolok néhány dolgot túlzásnak?
Úgy vettem észre hogy manapság jópár esküvő a környezetemben arról szól hogy ki tud nagyobb lagzit csapni,minél több felesleges dologgal,csak hogy megmutassák hogy az övéké lehet a legextrább.
Olyanokra gondolok hogy valakinek az a legfontosabb hogy a meghivotol kezdve a toráig minden passzoljon az esküvői dekorációhoz,sokszor még a "vőlegény alsónadrágja is"...én mondjuk feleslegesnek érzek olyan dolgokat mint mondjuk a galambröptetés és hasonlók.
Csak én gondolom úgy hogy egy esküvőnek nem kéne ennyire a külsőségekről szólnia?Lehet amit most hoztam fel példának az másnál még belefér,de kiváncsi vagyok,más mit érez soknak,ami szerinte már túlzás?
(mielőtt lehurrognátok,nem vagyok megkeseredett vénlány,nekünk is a nyáron lesz az esküvőnk,és éss a szervezésnél találkoztam ezekkel a dolgokkal,amikor elkezdtünk mindent lefoglalni...nekem ugyanis teljesen mindegy hogy milyen szinü a szalvéta a vacsora helyszínén,de lehet másnak nem...)
Valakinek ez kell, valakinek nem.
Nem futja és szarul esik, ugye?
Nekünk kéttanús volt, de tetszenek a nagy lagzik meg a székszoknyás esküvők is, igen, ilyenkor minden mindennel harmonizál, a párnak kell eldönteni, hogy mi fér bele a keretbe, ill. lehet, ilyenkor a rokonságnak is meg akarják mutatni, hogy van lóvé (persze a menyasszonytáncból is :), meg hát ez életük legszebb napja ugye :)
Engem nem zavarnak a puccos esküvők, szerencsére nem én fizetem őket, de tudod, erre már egy ipar épült, azért ilyen nagy a felhajtás.
Futná....nem kéttanus esküvőnk lesz,de én jobban szeretem az egyszerübet,ahogy nincs meghatározva hogy ekkor ilyen program a násznépnek,akkor meg a következő....
Nekem az is tulzás ahol a vőlegénynek is vékony áttetsző zselét tesznek a körmére csak hogy szépen mutasson.ilyenekre gondoltam még....
Mások az igények, ennyire egyszerű.
Nekem két dolog miatt túlzás: én egyszerűen pénzkidobásnak tartom az ilyesmit, másrészt rettenetesen időpazarlónak. Nekem egyszerűen nem lenne türelmem ahhoz, hogy a dekoráción agyaljak hónapokon keresztül, meg összepárosítsam a galambok tollának színét a koszorúslány körömlakkjának színével.
Nyilván ha látok egy szép képet vagy ilyesmit, akkor én is álmodozom egy kicsit, hogy óóóóóódeszéééép, de hogy én magam megcsináljam? kizárt. Ha végtelen mennyiségű pénzem lenne és valaki megcsinálná helyettem, még akkor sem valószínű, hogy belemennék, egyszerűen azért, mert kényelmetlenül érezném magam ilyen helyzetben.
De nem vagyunk egyformák, van, akinek tényleg ez élete legcsodálatosabb napja, amire kétéves kora óta készül, nekem "csak" egy állomás volt.
"de én jobban szeretem "
Ezzel válaszoltál is magadnak. Más meg más szeret jobban.
5-ös voltam. Azért írtam, hogy csak te, hátha megtalálod a tükörben az arcod. :)
Idejössz panaszkodni, irigykedni, hogy MÁSOK mit tesznek az esküvőjükön - tényleg van abban igazság, amit mondasz, csak a kontextus miatt látszik, hogy kilóg a lóláb. Ugye, te is megtennéd, ha lenne pénzed?
Nekem 5 fős esküvőm volt, a legpuritánabb, amit csak el lehet képzelni. Számomra pontosan elég volt annyi, és ma sem tennék másként. Voltam csillivilli esküvőkön is, olyanon is, ahol az erősen kopaszodó vőlegényt egy nap kétszer fodrászolták és sminkelték. Na és? Ha őket az teszi boldoggá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!