Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libamáj kérdése:
Népies, magyaros jellegű esküvőt tervezünk a párommal. Kinéztem néhány ruhát, nektek hogy tetszik, melyik a legszebb? Nekem az 1. az ami eddig leginkább tetszik.
2014. jan. 29. 14:07
2/25 anonim válasza:
Nekem is az egyes tetszik, de mondjon bárki bármit, azt válaszd, amelyikbe szerelmes vagy.
3/25 anonim válasza:
Nekem is az egyes tetszik, de a 3. se rossz.
4/25 anonim válasza:
Mindegyik nagyon gyönyörű, de nekem az 1-es és a 3-as tetszik a legjobban. Szerintem bármelyiket választod, szép menyasszony leszel. :)
7/25 anonim válasza:
Szerintem is az első a legszebb.
9/25 anonim válasza:
Az első szerintem a legszebb, a hármas pedig a legkülönlegesebb úgy, hogy még gyönyörű is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!