Melyik a legszebb (melyik tetszik legjobban) a 3 nő közül? Indokot is!
1. Megan Fox:
2.Rihanna
3. Jessica Alba
Szerintem ők a három legszebb nő a világon :) Legalábbis nekem!!!! Mindhármukról linkeltem egy arcképet, egy bikiniset, egy paparazzi és egy ceremónia képet!!! :D
Várom a válaszokat!!
Rihanna nekem nem jön be igazán.
De a szöszi és a fekete között nehéz a döntés.
De talán picivel Jessica Alba felé húzok.
Jessica Alba.
Megan Foxon tényleg egy kiló smink van mindig, és egyszer láttam egy közelit az arcáról, hát elég hibás a bőre. A vonásai meg a szeme színe szépek amúgy. Illetve (bár ez nem külsőség) sokak bevallása szerint egy hülye, hisztis pics@ :/ már bocs.
Rihanna szerintem nem szép, viszont ő a legcsinosabb a három közül.
Jessica Alba meg sokszor jár kel smink nélkül, akkor is gyönyörű, illetve csinos is, és van egy báj az arcában, amit a másik kettő nélkülöz.
Jessica Alba.
Indok? Csak. Nem tudok mondani, tényleg. Ilyen ez a kémia.
Am ez a kérdés asszem el is dőlt :D
Jessica Alba!
Megan fox is szép de nem annyira.
DE! Ha Jessica Alba nem lenne akkor Megan Fox.
Látom Jessica magas fölényben van!!! Szerintem is nagyon szép, egyszerűen gyönyörű :D És ahhoz a babaarcához megy mindenféle hajszín, például a szőke:
Rihanna!
A legszebb nő ezen a rohadt világon!! Mindenféle haj jól áll neki, nagyon szép a bőre, a szeme, az alakja, nagyon jól öltözködik. Imádom a stílusát!
#rihannanavy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!