Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én gondolok néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolok néhány dolgot túlzásnak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre hogy manapság jópár esküvő a környezetemben arról szól hogy ki tud nagyobb lagzit csapni,minél több felesleges dologgal,csak hogy megmutassák hogy az övéké lehet a legextrább.

Olyanokra gondolok hogy valakinek az a legfontosabb hogy a meghivotol kezdve a toráig minden passzoljon az esküvői dekorációhoz,sokszor még a "vőlegény alsónadrágja is"...én mondjuk feleslegesnek érzek olyan dolgokat mint mondjuk a galambröptetés és hasonlók.

Csak én gondolom úgy hogy egy esküvőnek nem kéne ennyire a külsőségekről szólnia?Lehet amit most hoztam fel példának az másnál még belefér,de kiváncsi vagyok,más mit érez soknak,ami szerinte már túlzás?

(mielőtt lehurrognátok,nem vagyok megkeseredett vénlány,nekünk is a nyáron lesz az esküvőnk,és éss a szervezésnél találkoztam ezekkel a dolgokkal,amikor elkezdtünk mindent lefoglalni...nekem ugyanis teljesen mindegy hogy milyen szinü a szalvéta a vacsora helyszínén,de lehet másnak nem...)

2014. márc. 21. 08:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem csak manapság van így, mindig is így volt.

Van akinek fontos a nagy lagzi, vagy akinek csak azért fontos, hogy megmutassa a rokonságnak, hogy ő mit tud, van aki a buli miatt, van aki a családi elvárások miatt, van akinek meg a kisebb tetszik.

Én is a kis esküvőt szeretem, ezért olyan is lesz. De attól még nem zavar, hogy másnak milyen, az ő dolguk.

2014. márc. 21. 09:09
 12/38 A kérdező kommentje:

7,8 válaszoló,köszönöm:)

5ös:feltettem egy kérdést kiváncsiságbol.te nem ugy gondolod mint én és ennyi.a többiek meg megértettéka kérdésem lényegét.Nem az volt a lényeg hogy zavar,hanem ami nélkül meg lehetne tartani egy esküvőt,de a pár mégis ragaszkodik valamihez CSAK azért hogy majd ők megmutatják...

2014. márc. 21. 09:19
 13/38 anonim ***** válasza:
45%

Most azért nem kell ítélkezni, mert esetleg valaki máshogy gondolja, mindenkinek szíve joga, hogy milyen esküvőt tart és ehhez senkinek semmi köze ez csak arra a 2 emberre tartozik. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik és van aki nagy lagzit szeretne valaki meg csak annyit, hogy elmenjen 2 tanúval megesküdni.

Szerintem amúgy nem probléma az ha valaki egy bizonyos színvilágot & stílust végigvisz az esküvőn, nálunk is így lesz, mert szerintem is így szép és harmonikus az összhatás. Jó mondjuk az meg tök mindegy, hogy a vőlegényem milyen alsónadrágot vesz fel.:)

Mondjuk az nagy tévedés amit írtál, hogy sokaknak csak a külsőségekről szól.

Nem értem miért másokkal foglalkozol, hogy Ők hogy csinálják. Nem mindegy az neked?

Foglalkozz a saját esküvőddel.:)

Sok boldogságot!

2014. márc. 21. 09:21
 14/38 A kérdező kommentje:

5ös:

hogy a kérdésedre is válaszoljak:

-nem csináltatnám meg párom körmét,a férfi az legyen férfi és nem egy zseléskörmü diszpinty.

-galambot se eregetnék,nem akarnék azon görcsölni hogy megtaláljam a megfelelő galambászt az esküvőhöz,azt az időt a maghívónk tervezésére forditottam.

2014. márc. 21. 09:22
 15/38 A kérdező kommentje:

13as:

nem szólok le senkit,valoban szép egy harmonikus szinösszeállítás az esküvőn,de kimondottan az extrém rágörcsölős dolgokra gondolok...

Igazábol örülök hogy mindenféle válasz érkezik,ebböl is látszik hogy nem vagyunk egyformák.

2014. márc. 21. 09:27
 16/38 anonim ***** válasza:
61%

13-as voltam, nekem olyan mindegy, hogy ki milyen hetedhét országra való lakodalmat csap, ha nekik jól esik, csinálják.:) Egyébként nekem jó pár ismerősöm esküdik idén és egyikük sem a külsőségekre megy.:) Nekünk is idén nyáron lesz az esküvőnk és egyáltalán nem egy luxuskategóriás esküvő lesz. Csak annyi, hogy lesz dekorunk, profi fotósunk, 3 fős zenekarunk, vőfélyünk, de mindezt egy panzióban fogjuk tartani.:)

Itt a felesleges plusznak én pl. a lufipostát mondanám, galamb röptetést stb.

2014. márc. 21. 09:29
 17/38 anonim ***** válasza:
40%

Mindenkinek más tetszik, ők döntik el mire fordítják a pénzüket vagy mire nem. Neked a meghívó fontosabb a másiknak a galambok, esetleg mind a kettő.

"Csak én gondolom úgy hogy egy esküvőnek nem kéne ennyire a külsőségekről szólnia?"

Csak azért, mert mert összecseng a dekoráció, a férj nyakkendője és a székszoknya nem azt jelenti, hogy a külsőségekről szól. Arról is szól...az életben mindenhol van külsőség és igenis fontos. Persze emögött kell valaminek lenni, önmagában semmit sem ér.

De ne háborodj fel az ilyeneken. Nekem is fontos, hogy a dekoráció harmóniában legyen a kiegészítőkkel, sőt még a torta is! Gondolom akkor a szemedben én a dekorációhoz megyek hozzá és nem a férjemhez...

2014. márc. 21. 09:29
 18/38 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, értem mire gondolsz.:)

Az tényleg gáz, ha valaki erre rágörcsöl és sajnos van pár menyasszony, aki ilyenkor megbolondul.

2014. márc. 21. 09:31
 19/38 anonim ***** válasza:
81%

Mindent lehet túlzásba vinni, ebben igazad van Kérdezö.

De ugyanakkor ha valakik, igyekeznek odafigyelni a részletekre is, az valahol igényességet is takar, hogy nem mindegy nekik, mert szeretnék, hogy tényleg szép emlék legyen a lagzi. Legutóbb, mikor vendégként voltam egy ilyen esküvön, nekem, mint vendégnek például nagyon tetszett, hogy az ültetésrendnél az asztalokon minden teríték elött egy kis gyertyatartó üvegpohárka volt rajta a vendégek nevével, nagyon aranyosan nézett ki. és nem lett volna kötelezö ez az apróság, megoldhatták volna egy sima kis kártyával is, de a vendég utána mégis azt mondja: "nahát, még erre is, meg arra is gondoltak!"

és ha belegondolunk, az ember életében (legjobb esetben) egyszer, maximum párszor házasodik, valahol megértem, hogy ezt a napot szeretnék széppé tenni, amennyire csak lehet.

Persze minden relatív: aki egyszerübb lagzikat élt át életében, annak sok minden túlzásnak tünhet, amit mások csinálnak.

2014. márc. 21. 09:32
 20/38 A kérdező kommentje:

Voltam egyszerübb és puccosabb lagzin is.

A puccosabb azért volt" kényelmetlen" kicsit,mert ahogy irtam elöbb,ott nagyon azon görcsöltek hogy minden az időbeosztás szerint legyen,ha egy játék vagy program hamarabb véget ért,akkor meg mindenki ült csak,és ez olyan nyomasztó volt,olyan görcsös az egész.

Itt pl. nem volt ültetőkártya sem,mindenkihez rohangásztak a közelebbi rokonok és mutogatták ki hová üljön.Tehát az ültetőkártya vagy hasonlo a nagy lagzikon nekem nem felesleges.:))

2014. márc. 21. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!