Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre szerintetek jó ötlet egy emlékkönyve, amibe a vendégek beleírhatnak néhány gondolatot?
Mi augusztusban vtunk esküvön.Ott is volt.
Kb 3-an irtunk bele.Nekünk jövöre lesz az esküvö,de nállunk nem lesz.Sztem felesleges.
Nekünk volt,és körbe lett adva még az asztalnál (csak a5-ös méretű),és írt bele mindenki,gyerekek rajzoltak.
150 főnyi vendégnek az 50 oldal majdnem kevés lett.
Mondjuk mi megkértük őket,hogy aki úgy érzi,írjon bele,örülnénk neki.Szülők elkezdték,utána már kézből kézbe adták.
A lufipostáról az ötöshöz hasonló véleményen vagyok. Csak nekem a 30 éves (!!!) párom az, aki meglát egy lufit, és kiveri a víz, szó szerint :D
Az emlékkönyvet azért nem tartom annyira jó ötletnek, mert sokaknak nehezen megy ilyenkor az "ötletelés", kiizzadt sablon szövegeknek meg sok értelme nincs. Aki olyan beállítottságú (mint pl. anyósjelöltem), az úgy is rak kártyát/képeslapot a nektek szánt ajándék mellé, és arra ír, magától.
Nálunk nem volt vendégkönyv, vsizont rengete kártyát kaptunk.
Nekem az újlenyomatfa tetszik nagyon.
A legutóbbi esküvőn ahol voltam, volt. Írt bele szinte mindenki, de csak sablonos dolgokat, amit szóban is elmondtak (sok boldogságot, stb.). A fiatalabb nők rajzolgattak bele a menyasszonynak.
Nekünk nem lesz, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!