Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van nehány festményem amikről...

Mrniceguy1 kérdése:

Van nehány festményem amikről nem tudom eredetiek-e. Bárkihez fordultam segítségért mindenhol zárt ajtókba ütköztem. Felbecsültetni viszont 20ezer Ft-ért lehetne darabját ami nem érné meg ha kiderül hogy hamis. Nem tudom mit lehetne tenni. Ötlet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Bizony ingyen nem foglalkoznak semmivel se. Meg kell fizetni és ha eredeti akkor nyersz rajta.
2013. nov. 8. 12:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ingyen szeretném, de irreálisan magas árat kérnek (természetesen számlaadás nélkül zsebbe), és darabjáért kérnek ennyit! Ez gáz!
2014. febr. 12. 19:47
 3/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok a régi pénzérméimmel.....
2014. aug. 7. 22:52
 4/5 anonim válasza:
Én szívesen megmondom, ingyenesen :)
2014. dec. 28. 11:07
 5/5 anonim válasza:
Lassan 10 éves a kérdés, de mivel azóta én is kerültem hasonló helyzetbe, leírom, hogy vannak már online ingyenes értékbecslések. Eddig ezeket vettem igénybe, ha nem voltam tisztában a hozzám került festmény értékével. Nyilván ez nem jelent eredetiségvizsgálatot, de a szignó alapján már sokszor ki lehet szűrni, hogy hamisítvány-e. Legutóbb például hamisítványt sikerült megvennem, nekem is gyanús volt, de miután az online aukción mondhatni rajtam maradt, már nem akartam elállni az adásvételtől. Vannak például olyan festők, akiket gyakran hamisítanak, Bernáth Aurél Rippl-Rónai József, Vaszary János, Schreiber Hugó, stb. Az efféle "nagy neveket" mindenképp érdemes bevizsgáltatni, a kevésbé vagy alig ismert neveknél szerintem a hamisítás veszélye se fenyeget.
jún. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!