Milyen autót vegyünk? Körülbelül évi 10 ezer kilométert megyünk, nagyrészt városban. A keret 1,5-1,8 millió. Amire gondoltam: Honda Jazz, Audi A2, Fiat Bravo, vagy néhány évvel fiatalabb Punto. Minden ötlet érdekel!
fiatal legyen valamint jó lenne szűkíteni pl. olasz vagy német autó?
Én a Fiatokról tudok neked nyilatkozni, mert az évek alatt kb. 20db fordult meg a családban. Most is van 3db.
2-es Bravo és a Grande Punto is nagyon megbízható autók.
Mindkettő 1.4-ed szívó motor. Nagyrészt városban használva 8 ill. 7 litert esznek télen fűtéssel, nyáron folyamatos klímával. Városon kívül 6, ill. 5,5L.
A Bravóba éppen elegendő ez a motor, a Tjet 120 jobban illene hozzá, vagy az 1.6 Mjet.
Puntoba elég az 1.4-es sima is. Jól viszi a kasztnit. Az 1.2-es viszont nagyon kerülendő!
Én az UNO-tól végigkísértem a Fiatok fejlődését. Az újak nagyon komolyan össze vannak rakva.
Esetleg Opel Agila.
De leginkább az Új Dácsiával értek eggyet. Vagy jazz.
A H Astra is nagyobb. ÉS gondolom nem gáz , ha nem fogyaszt sokat. Inkább a picik közül választanék, így , hogy mondtátok, hogy városban használnátok.
"A H Astra is nagyobb. ÉS gondolom nem gáz , ha nem fogyaszt sokat. Inkább a picik közül választanék, így , hogy mondtátok, hogy városban használnátok."
Van abból 5 ajtós is ám, nem csak a kombi! És azt azért nem mondanám rá, hogy egy hatalmas "tank" lenne.
Nekem dízel van, azzal 5 literrel eljárok, de az 1.6-os benzines is beéri 6-7 literrel. Nem hiszem hogy ez olyan borzasztóan sok lenne és a többi ennél lényegesen kevesebbet fogyasztana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!