Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez a háború az esküvőszerve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a háború az esküvőszervezés témakörben?

Figyelt kérdés
Nem értem miért kellene mindenkinek több milliós puccos lagzit tartani. Ha nincs rá 5 millió, már ne is legyen lakodalom, mert égő, ha nem királyi menyegzőt tart az ifjú pár? Mi ez már? Miért baj az, ha van, aki nem igényli a több tízezres menüt, jégszobrot és társait, annál inkább a jó hangulatot? Hihetetlen, mennyire nagyképűen le van hurrogva ez a csoport.
2015. márc. 26. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak a nagyok, a kicsik is le vannak szolva. Aki nagy eskuvot rendez, az azert kapja a savat, aki meg kicsit, az meg le van igenytelenezve.
2015. márc. 26. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
A lényeg, hogy mindenki utálja a másikat :))
2015. márc. 26. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Jó, ha mindenkinek mindenről ugyan az lenne a véleménye, akkor nehezen haladna előre a világ. Szerintem így jó ez, hogy az emberek egy adott témában összevitatkoznak, ugyan akkor egy másikban teljesen egyet értenek :)
2015. márc. 26. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a profit alapú szervezők vannak lenézve minden méretben és minőségben.

Akik befektetésként tekintenek rá.

Ezen a csoporton belül van az, aki összecsődít 100+ főt, néha akár kétszázat is, akiket a lehető legolcsóbb módon vendégel meg, aztán már jól előre számolgatja, hogy milyen jó lesz, mennyi plusszal fognak zárni, mert mindenki tudja, hogy jó nagyot kell szervezni minél olcsóbban, mert az hozza a profitot.

A másik profitos csoportot is lenézik, pedig ott pont a jégszobor és társaik is megjelennek, de fedezet nélkül, aztán le vannak döbbenve és fel vannak háborodva, hogy a vendégség miért nem finanszírozta az extra igényeiket és mekkorát buktak.

Én ebben a kategóriában mindig az aranyközépút hangsúlyozását látom. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, nem szabad más pénzére számítani, de ha valakinek tényleg nagyon nincs pénze, akkor emberelje meg magát és inkább tartson kisebbet, de igényesebbet, vagy szűkcsaládosat. Nem jégszobrosat, de biztos mindenki volt már olyan esküvőben, ahol mondjuk kispórolták a rendes sátrat, a lagzi napján esett és felázott sáros föld volt a padlójuk egész este, vagy ahol este 7 után nem volt már hideg üdítő (vagy egyáltalán nem volt mondjuk rostos mert hát nem gondolták, hogy kell annyi vagy a vacsorához kihozott sültestálon mindenkire egy szelet jutott csak, nem a 3 féléből egy-egy, hanem a háromból összesen egy és akkor ment a variálás, hogy ki melyiket szereti jobban, jó akkor odaadom, ha nekem adod a sajtot helyette), vagy mikor a déltől elnyújtott rendezvényen este hétkor látnak először ételt az emberek, mert hát 110 főre állófogadást tartani drága, ahol nem tudtak egy tiszta tányért adni, ahol két wc jutott a 110 vendégre meg ilyenek. Egyszerűen feleslegesen ne szórják az emberek a pénzt, mert minek, de azért azt is be kell látni, hogy nem szabad mindenből a tesco gazdaságosat választani, csak azért, hogy legyen, meg hogy nagy legyen, mert ha nem is mondják a szemedbe, de nem az fog a lagzidról terjedni, hogy milyen jó volt, mert nagyon sok fogyatékosságot nem ellensúlyoz a hangulat, ha egyáltalán ki tud alakulni.

2015. márc. 27. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó ebben igazad van, amiket írtál, bár kicsit szíven ütött mert én is nagy lagzit szeretnék, de olcsót.

Viszont tény: én előre ki fogom kötni: farmeros lesz, nem lagzi, csak inkább egy jó buli. De nem, én sem tervezek 100 liter rostost venni, mert azt gondolom minek, de lehet ezt még átgondolom, mert én nem szeretem, lehet másnak még kelleni fog :D

Na de ezért jó ez az oldal, mindig megvilágít valamit, amire nem is gondoltál.

De ez a sültes tál megint olyan, mi rendelni fogunk étteremből kihozzák, négy személyes bőségtálakat. Tudja tököm, miből hány lesz rajta, de nem hiszem, hogy mindenből 4... a bőségtál sosem olyan, hogy van rajta 4 sajt, 4 ez, 4 az...stb. De pl engem EZ még sosem zavart esküvőn, sőt még szeretek is így vegyülni azokkal akiket nem ismerek az adott esküvőn. "Szia! Nektek van még sültcsirkétek?" Ok, lehet az én készülékemben van a hiba :D De mondjuk én még soha nem mentem elvárásokkal esküvőre.

2015. márc. 30. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az nagyon gáz, ha valaki csak azért szervez nagy esküvőt, hogy minél több pénz összejöjjön.

Mi egyébként nagyjából nullszaldóban jöttünk ki (talán pár 10ezer ráfizetéssel) a 140 fős esküvőnkből, de eszünk ágában nem volt kiszámolni pontosan.

Egy kisvárosban volt, egy főiskola menza éttermét béreltük ki (ahová kényelmesen befért a nagy rokonság), nem volt flancos kaja, pia, mégis nagyon jó visszajelzéseket kaptunk mindenkitől ,hogy milyen jól érezték magukat.

Az esküvőt nem profi cég szervezte, hanem mi, és nekünk így volt jó. (rendesen megdolgoztunk vele).

Nálunk a családban hagyomány a nagy esküvő, ezt igényli a rokonság, megsértődtek volna, ha nem hívjuk meg őket. Ennyi.

Aki meg 6-8 fős esküvőt szeretne, tök jó neki, sokkal kevesebb pénz és fáradtság. Ha az tetszik, az a jó.

Ha meg valaki jégszobrot akar, akkor fizesse ki, az a jó.

2015. márc. 31. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!