Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez a háború az esküvőszerve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a háború az esküvőszervezés témakörben?

Figyelt kérdés
Nem értem miért kellene mindenkinek több milliós puccos lagzit tartani. Ha nincs rá 5 millió, már ne is legyen lakodalom, mert égő, ha nem királyi menyegzőt tart az ifjú pár? Mi ez már? Miért baj az, ha van, aki nem igényli a több tízezres menüt, jégszobrot és társait, annál inkább a jó hangulatot? Hihetetlen, mennyire nagyképűen le van hurrogva ez a csoport.
2015. márc. 26. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy ilyen "háborúban" az vesz részt, aki akar. Aki meg belemegy, az belement. :)

Az mi esküvőm a mi esküvőnk, úgy csináljuk, ahogy mi ketten jónak látjuk, nem ahogy mások.

2015. márc. 26. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Én is jobban szeretnék nagyobbacska esküvőt, de ha lesz (már így két gyerek után), akkor kicsi lesz. Még azon is filózunk, hogy vacsora legyen-e, de ha igen, akkor szülők és testvérek lesznek csak ott. Én őszintén szólva még magamtól is sajnálom azt a kb. 1 millió Ft-ot, amiből már talán ki lehetne hozni azt az esküvőt, amit szeretnék. Nagyon durva, hogy ennyit elkölt valaki erre a napra. Jó, vissza is jön belőle, de én erre nem alapoznék. Különben meg azért is akarok majd kisebb esküvőt, mert jónéhány családtag esküvőjén voltam már, vagy családtagokkal másén és utálom, hogy leszólják mindenkinél a húslevest, a zenészt meg a mindenfélét. Azért hívják meg őket, hogy együtt örüljenek, ők meg az ellátás nem megfelelő színvonalán csámcsognak, csak mert nem az ő receptjük szerint készült valami.
2015. márc. 26. 14:51
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Hálistennek nem vagyok benne, 2 éve volt az esküvőm. Megmondom őszintén jégszobrok nélkül, egy alap menü+italcsomaggal, alap dekorációval, templom nélkül volt 60 főre 1.500.000 ft. ÉN már ezt is marhára sokalltam. A hangulat jó volt, a buli jó volt, életem egyik legszebb napja és senki nem panaszkodott utána se. ja, és megyeszékhelyen volt (ez az ár miatt számít..)
2015. márc. 26. 14:52
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem kicsit rosszul látod. Azt hurrogják le aki azt mondja, hogy a reális töredékéből volt neki jégszobra meg puccos csilli-villi esküvője, meg esetleg azt aki degradálja a felső kategóriás szolgáltatásokat és egyenlőségjelet tesz a filléres és a premium közé degradálva ezzel nagyon sok ember munkáját, esetleg lehúzósnak titulálva Őket. Ha valaki kis esküvőt szeretne, kevés pénzből, azzal senkinek nincs semmi baja.
2015. márc. 26. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Mert sok nő nem tud mit kezdeni az életével. Ha nagy nehezen férjhez megy, túl van élete főpontján, utána azon csámcsog, más hogyan csinálja.

Nekünk pici esküvőnk volt, utána se lagzi, se egy vacsora. De hogy itt milyen undorító válaszokat kaptam, amikor "esküvőszervezés" idején feltettem pár kérdést.

Kosztümötleteket vártam, lehurrogtak, hogy milyen dagadt disznó leszek én kosztümben, tiszta égés leszek, érdemi segítséget nem is kaptam. Ez volt még pár kérdésnél is. Azért is idióta voltam, hogy nem kerestem már egy évvel előre ruhát (érdekes lett volna, mivel 4 hónap sem telt el az eljegyzés és a házasságkötésünk között).

Megvilágosodtam, sok nő itt éli ki a frusztrációit. Volt egy felhasználónévvel írogató nő (akit nem akarok megnevezni), aki valahol a több milliós esküvő mellett papolt, mert hát az a minimum, meg neki milyen puccos volt, így meg úgy, másik témakörben ugyanezzel a névvel azt írja hónapokkal később, hogy még hajadon, el sincs jegyezve... Szóval kb. ennyit az itteni nőkről és az álomesküvőikről. :)

Főleg attól kapok herótot, hogy úgy tartanak nagy puccos lagzit, hogy visszajöjjön az ára, és azért hülyézik le a kis esküvősöket, mert hát végtére is nekik sem került semmibe. Ja, összetörlesztette a rokonság, tényleg, milyen nagy érdem más f***ával verni a csalánt. :)

2015. márc. 26. 15:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha azt mondod, hogy "nekem nem kell, ami neked kell", akkor azt az emberek úgy veszik, mintha azt mondanád "én jobb vagyok mint te".

Ha azt mondod, hogy egy lagzi nem attól lesz jó, mert bazi sokat költenek rá, azt az az ember, aki sokat költött a lagzijára automatikusan kritikának veszi. Az ilyen típusú embereknek pedig a kritika = sértés. A sértésre a reakció pedig a megtorlás.

Ha az esküvőszervezés ennyire kiborít, akkor csak nézz meg kisbabás anyukákat egymás között. Az ám csak az igazi! Mondjuk megkérdezi, hogy milyen játékot vettél a három hónapos gyerekednek Karácsonyra, mire közlöd, hogy semilyet, csak ruhákat, úgysem játszik még semmivel. Már látod is a szemében, hogy segg vagy, mert ő bizony vett neki, ami szerinted hülyeség, tehát szerinted ő hülye.

De szép is az élet... :D

2015. márc. 26. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Mert mindenki másmilyennek álmodja meg a saját nagy napját és ha itt leírja, akkor bizony nagy ellentétekbe kerülhet másokkal. Valahogy az emberek ragaszkodnak az elképzeléseikhez. Sok féle kérdés van itt gyk-n esküvő témakörben és valahogy mindig kötekedés jön ki a beszélgetésből. Hol a ruha kölcsönzés vs. vásárlás, hol a nagy lagzi vs. kiscsi, vagy csillivilli étterem vs. sátor az udvar végében fajta cirkusz alakul ki. Na, az ajándék pénzről meg ne is beszéljünk :) Szerintem nem gáz ez, hogy vitatkoznak rajta az emberek. Ennyi bajunk legyen egész életünkben, hogy a kölcsönzés/vásárlás, melegétel/hidegtál és hasonló dolgokon "veszekedünk" egymással. De azt nem értem, hogy érted, hogy "le van hurrogva ez a csoport"? Itt nem emberek cirkuszolnak egy gruppal, hanem ismeretlen emberek véleménye ütközik ismeretlen emberekével. Mi ebben a nagyképűség?
2015. márc. 26. 15:32
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

4!

Dehogy látja rosszul. Tök sok olyan kérdés van, ahol csak annyi kérdes, hogy hogyan lehet esküvőt ilyen meg olyan kevés pénzből kihozni. Ennyi, nem több a kérdés. Nem írja, hogy a Hiltonban, vagy a nagyi ebédlőjére gondol.

És akkor leírom, hogy pl úgy, hogy ismerős fotóz, kaját hoznak a vendégek, batyus lagzi, kínai cipő bla bla, ahogy egyébként mi is csináltuk, mert nekünk ez megfelelt, szal szimplán az én tapasztalatom, és akkor jönnek a lepontozók, meg a nem ez volt a kérdés, mert ő 3 fogásos menüre gondolt, profi fotóssal nem ilyen igénytelen sz.rra.

2015. márc. 26. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom honnan veszed ezt. Én inkább pont azt vettem észre, hogy manapság már az van lehurrogva, aki nem 2 tanús, szalonnasütős esküvőt tervez, hanem hagyományosat, étteremben, zenekarral, tortával, stb...
2015. márc. 26. 16:58
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is a nagy esküvősök vannak teljes mértékben lehúzva. Itt a gyakorin rengeteg csóró ember van, akik iszonyat irigyek arra, akinek egy kicsit is jobban megy. Én csak szánni tudom őket.... :D
2015. márc. 26. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!