Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a háború az esküvőszervezés témakörben?
Szerintem egy ilyen "háborúban" az vesz részt, aki akar. Aki meg belemegy, az belement. :)
Az mi esküvőm a mi esküvőnk, úgy csináljuk, ahogy mi ketten jónak látjuk, nem ahogy mások.
Mert sok nő nem tud mit kezdeni az életével. Ha nagy nehezen férjhez megy, túl van élete főpontján, utána azon csámcsog, más hogyan csinálja.
Nekünk pici esküvőnk volt, utána se lagzi, se egy vacsora. De hogy itt milyen undorító válaszokat kaptam, amikor "esküvőszervezés" idején feltettem pár kérdést.
Kosztümötleteket vártam, lehurrogtak, hogy milyen dagadt disznó leszek én kosztümben, tiszta égés leszek, érdemi segítséget nem is kaptam. Ez volt még pár kérdésnél is. Azért is idióta voltam, hogy nem kerestem már egy évvel előre ruhát (érdekes lett volna, mivel 4 hónap sem telt el az eljegyzés és a házasságkötésünk között).
Megvilágosodtam, sok nő itt éli ki a frusztrációit. Volt egy felhasználónévvel írogató nő (akit nem akarok megnevezni), aki valahol a több milliós esküvő mellett papolt, mert hát az a minimum, meg neki milyen puccos volt, így meg úgy, másik témakörben ugyanezzel a névvel azt írja hónapokkal később, hogy még hajadon, el sincs jegyezve... Szóval kb. ennyit az itteni nőkről és az álomesküvőikről. :)
Főleg attól kapok herótot, hogy úgy tartanak nagy puccos lagzit, hogy visszajöjjön az ára, és azért hülyézik le a kis esküvősöket, mert hát végtére is nekik sem került semmibe. Ja, összetörlesztette a rokonság, tényleg, milyen nagy érdem más f***ával verni a csalánt. :)
Mert ha azt mondod, hogy "nekem nem kell, ami neked kell", akkor azt az emberek úgy veszik, mintha azt mondanád "én jobb vagyok mint te".
Ha azt mondod, hogy egy lagzi nem attól lesz jó, mert bazi sokat költenek rá, azt az az ember, aki sokat költött a lagzijára automatikusan kritikának veszi. Az ilyen típusú embereknek pedig a kritika = sértés. A sértésre a reakció pedig a megtorlás.
Ha az esküvőszervezés ennyire kiborít, akkor csak nézz meg kisbabás anyukákat egymás között. Az ám csak az igazi! Mondjuk megkérdezi, hogy milyen játékot vettél a három hónapos gyerekednek Karácsonyra, mire közlöd, hogy semilyet, csak ruhákat, úgysem játszik még semmivel. Már látod is a szemében, hogy segg vagy, mert ő bizony vett neki, ami szerinted hülyeség, tehát szerinted ő hülye.
De szép is az élet... :D
4!
Dehogy látja rosszul. Tök sok olyan kérdés van, ahol csak annyi kérdes, hogy hogyan lehet esküvőt ilyen meg olyan kevés pénzből kihozni. Ennyi, nem több a kérdés. Nem írja, hogy a Hiltonban, vagy a nagyi ebédlőjére gondol.
És akkor leírom, hogy pl úgy, hogy ismerős fotóz, kaját hoznak a vendégek, batyus lagzi, kínai cipő bla bla, ahogy egyébként mi is csináltuk, mert nekünk ez megfelelt, szal szimplán az én tapasztalatom, és akkor jönnek a lepontozók, meg a nem ez volt a kérdés, mert ő 3 fogásos menüre gondolt, profi fotóssal nem ilyen igénytelen sz.rra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!