Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott Nektek az esküvőszervezés? Mi igényelte a legtöbb időt?
Az egy dolog, hogy bizonyos dolgokat már minimum egy évre előre le kell foglalni, ha időpontot akarsz. Ezeken kívüli dolgok szervezése kb. mennyi ideig tartottak Nektek?
Mi vitte el a legtöbb időtöket? Mennyire előre találtátok ki az időpontot? (Az is érdekel, hány fő volt ott!)
Ejha! :) Mondjuk akkor még nagyon nem vagy benne a dologban. Mi június vége, július elején szeretnénk esküdni, egyelőre csak ennyi van meg. Tervem több konkrét is van a fejemben, de még nem tudom, mennyi értelme van ennyire előre cselekedni, intézkedni, lebeszélni dolgokat (főleg, hogy csak másfél napja járunk jegyben (amúgy 4 és fél éve vagyunk együtt, ezért agyaltam már dolgokon)). :)
Egyelőre csak annyi van meg pontosan, hogy megkértem a bátyám, hogy legyen a tanúm. :)
Köszi a választ!
Azért az gondolom, hogy ott szabadidőben szinte csak szervezkedés ment, nem?
Nekünk idén augusztus 2-án lesz az esküvőnk. Február elején kezdtünk szervezni. Egy hónap alatt sikerült megfelelő fotóst, zenészt, vőfélyt, helyet találni és lefoglalni. Csak templomi lesz és utána lagzi, a polgári előtte lesz, két tanús. Most készült el a meghívó, hamarosan elkezdjük meghívni a vendégeket. Kb. 45 családot hívunk meg személyesen, szerintem ez fog sok időt igényelni, munka és szombati suli mellett húsvétig szeretnénk mindenkit meghívni, kb 140-en leszünk, számításaink szerint.
A vendéglista összeállítása sem volt kis feladat, hogy mindenki elégedett legyen és az anyagi kereteinbe és az étterembe is beférjünk.
A szolgáltatók lefoglalását mindenképp időben el kell kezdeni, mert sokan már foglalkatak voltak, bár ez népszerű időpont.
Az időpontot január végén találtuk ki, de az étterem aznap ra már le volt foglalva, így egy héttel előbbre hoztuk, és ugyanezen a napon a pappal is beszéltünk(kisebb faluban lesz a templomi, ott évente 3-4 esküvő van, így nem kellett attól aggódnunk, hogy nem lesz szabad időpont)
2015. :)
Akkor azt mondjátok, a helyszín lefoglalása amint csak lehetséges? Sajnos nyáron kívüli időpont nekünk szóba se jöhet, mert szinte minden jó barátunk külföldön van, és csak nyárra jön haza, akik nélkül nem szeretnénk megtartani, amúgy koraőszi esküvőt szerettünk volna eredetileg (akkor van az évfordulónk, most szeptemberben pont szombatra esik, és az évfordulónkra, de nem lehet sajnos, mivel addigra pénz sem lesz elég, stb.).
Segítségem biztosan lesz nekem is, bár rengeteg programot szerveztem már életemben, úgyhogy attól nem félek, hogy nem leszek kész, csak mivel most épp üresjárat van az életemben (se munka, se suli), ezért jó lenne terelni a figyelmem, de ezek szerint nem árt elkezdeni nyári esküvőt megszervezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!