Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt vki úgy, hogy esküvőszervezés közben teherbe esett, holott akkor még nem akart?
Pl. megvolt a kiválasztott ruha, és még volt vissza több hónap az esküvőig.
Leszögezem: fiktív dolog, de érdekelne, hogy mi lenne ilyenkor...
Tudom, hogy csak úgy nem, de véletlenül mégis becsúszhat.
Egyébként nem csak a ruha miatt, pl. ha még vissza van egy év, ki mit tenne? Értitek... még addig meg is tud szülni valaki.
Mivel úgyis összekötik az életüket, mivel úgyis akarnak gyereket, mivel a ruha nem a legfontosabb, én biztos a terhességemhez igazítanám a többi eseményt.
A ruhát, az időpontot, mindent amit kell. Sokkal fontosabb mint a ceremónia.
Régen ilyen esetben előrehozták az esküvőt és a lakodalmat is, amíg nem nagyon látszott semmi.
De sokan csak lakodalom nélkül esküdtek meg.
De ismertem olyan menyasszonyt, aki elvetette a babát. (ezt nem tartom követendő példának)
En meg minidg nem ertem a kerdest....
Ha a rendezveny miatt kerded, akkor ha par honap mulva eskuvo, akkor nem tennek semmit, ha sokkal tobb, akkor leegyszerusitenem, mert 8 honapos terhesen, vagy 2 honapos babaval nincs sok ertelme nagy bulinak.
Ha a ruha miatt, akkor olyat valassz amin konnyen lehet meretet allitani.
Ha amiatt kerded, hogy huu eskuvo elott gyerek, akkor azzal meg ne torodj, mar ki volt tuzve az eskuvo, mit szamit, hogy utana vagy elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!