Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőszervezők, ti mit ajánlanátok egy pályakezdőnek? Hogyan induljon el? Hogy legyen sikeres?
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor el se kezdd!
Ha már megszerveztél úgy egy tucat kisebb esküvőt az ismerőseid körében akkor már érdemes tapasztaltabbaktól tanulni.
...
Pályaválasztás előtt állok.. ezért kérdezek. És vannak ötleteim, de okos dolog a profik véleményét kikérni.
elég kreatív vagyok, nekem való és menne is, csakhogy rengeteg esküvőszervező van, nagy a versengés... ezért kérnék tanácsokat profiktól, ha lehet.
20 éves nő vagyok. Még nincs érettségim, betegség miatt kiesett 2 év az életemből.
sikerpéldákat is szívesen olvasnék
ki, hogy indult el..
Hát lehet ez nem nagy segítség, de pl. én referenciák alapján választanék CSAk, de inkább ismerős ajánlása alapján. Szóval én is azt mondom, hogy ismerősök leszervezett esküvői...
Meg az az igazság, hogy én ilyet egy idősebbre szívesebben bíznék valamiért.
Az esküvőszervezéshez aztán minden kell, csak kreativitás nem. Szervezés az egész, nem díszíteni vagy ruhát varrni kell. :) Ha szeretnéd ezt csinálni, végezz szerintem inkább rendezvényszervezői OKJ-s képzést, mert gyorstalpalós esküvőszervezővel tele a piac. Az emberek is jobban megbíznak egy végzett rendezvényszervezőben, mint egy párhetes tanfolyamot végzettben!
A jelenlegi állapotában az esküvőszervezés sajnos gyakorlatilag ügynöki munka, én nem szívesen csinálnám. Van egy-két nagyon jó iroda illetve rendezvényszervező, a többi csak tukmálja a szolgáltatói körét, akiket meg lehúz a jutalékkal, maga valós munkát nem tesz le az asztalra. Ezért úgy gondolom, ha jó és profi szervező leszel, van esélyed még a piacon, mert a jelenleg működő szervezők 80%-át nem lehet sajnos komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!