Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresettek-e Magyarországon az esküvőszervezők?
1/11 anonim válasza:
2010. márc. 14. 23:30
Én már sok esküvőn voltam életemben (nagy a család és a baráti kör), sokféle anyagi helyzetben lévőknél (volt köztük elég szerény körülmények között élő és házasodó, és volt nagy felhajtás is - mutassuk meg!), de még csak nem is hallottam, a környezetemben sem, hogy esküvőszervező csinálta volna.
Bezzeg amerikai családi vígjátékokban (naná, hogy gazdag családoknál) csakis esküvőszervező végezheti ezt a munkát.
2010. márc. 14. 23:35
3/11 A kérdező kommentje:
Hm... akkor ezek alapján egyáltalán nem érdemes evvel foglalkoznom... Azért köszönöm =) De várom még a kommenteket. ^^
Én is rendezvényszervező szeretnék lenni,ebben persze benne van az esküvő is.Bár én nem Mo.n,itt csak akkor működhet,ha nagy szerencséd van és épp elkapsz egy jó gazdag emberke esküvőjét,és ők szétkürtölik a kis pénzes társaságban.
2010. márc. 14. 23:45
Szerintem nincs. Ez kifejezetten a gazdag réteg igénye. Mo-n nincs olyan sok jómódú ember. Amerikában pl a középréteg is meg tudja fizetni. Itthon még magára a ceremóniára sincs sok embernek elég pénze. Így azon spórol, amire nem muszáj költenie. Pl. a teremdíszítést, szervezést újabban a meghívó készítést (számítógéppel) inkább megcsinálja saját maga.
2010. márc. 14. 23:48
nekünk elég nagy ktgvetésű esküvőnk volt, szóval anyagilag lehetett volna akár szervező céget is megbízni, de a fejemben nem fordult meg. mi élveztük a szervezkedést, tök jó :) meg elég konkrét elképzeléseim voltak, hol, milyen zenekar, milyen menü, virágdíszítés stb, szóval így is úgy is rengeteg egyeztetés lett volna, felesleges lett volna plusz egy közvetítőt beiktatni szerintem.
2010. márc. 15. 00:16
Az öcsémék esküvőjét esküvőszervezőre bíztuk. Akit megkértünk, azt mondta, jól megél ebből. Tény, hogy ügyesen csinálja, nekünk semmi dolgunk nem volt az egésszel, mindent ő rendezett le az étteremmel, ő díszítette fel a termet a saját maga által varrt díszekkel, szerezte be a virágokat, a menyasszony csokrát, a vacsorához gyümölcsasztalt készített csokoládé-szökőkúttal, egyeztette az étteremmel a menüt, megvette az italokat, szóval mindent megcsinált, mi csak elmentünk az esküvőre, mint bármelyik másik vendég, és ezért az egészért az ő külön díja 70ezer forint volt.
Szerintem ha nem arra rendezkedsz be, hogy a gazdagokat jól lehúzd, hanem inkább kevesebb pénzért az átlagos keresetűeknek segítesz egy szép esküvőt összehozni, akkor rendszeres jövedelemhez juthatsz vele.
2010. márc. 15. 00:20
Ez nem Ámerikás, hogy minden embernek van saját pszichológusa és a seggüket is szakember törli... idehaza még szerencsére saját magunk is megélünk.
2010. márc. 15. 00:40
Mi is esküvőt szervezünk. elgondolkodtunk az esküvő szervező lehetőségén, végül nem választottuk. Azt tudni kell, hogy nagyon ritka, hogy fizetni kell nekik bármit is. Elvileg ők segítenek a szolgáltatók kiválasztásában (fodrász, étterem, kocsi bérlés, virág, stb) és ezekkel a szolgáltatókkal, ha megállapodsz akkor tőlük kap jutalékot a szerveződ. Onnan tudhatod, hogy nem rossz az esküvő szervező, hogy minden kategóriában minimum 10 lehetőséget tud felkínálni. Gyönyörű szakma, de szerintem csak esküvőre szakosodni kicsit necces. Inkább rendezvényszervezés mindenféle.
2010. márc. 15. 08:46
Inkább a válóperes ügyvédek...
2010. márc. 15. 09:49
Kapcsolódó kérdések: