Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt vki úgy, hogy esküvőszervezés közben teherbe esett, holott akkor még nem akart?
Pl. megvolt a kiválasztott ruha, és még volt vissza több hónap az esküvőig.
Leszögezem: fiktív dolog, de érdekelne, hogy mi lenne ilyenkor...
És Te akkor mennyivel előtte szervezkednél?
Mert mi 1 évvel előtte lefoglaltuk a helyet, a fotóst, videóst, zenekart, vőfélyt.
Nagy esküvőhöz muszáj lefoglalni ezeket időben!
11: Lefoglaltad egy évre előre? Akkor miért állítod, hogy NEM MAGAD MIATT KÉRDED?
Nemtom, mire jó hazudozni.
Nekem sok fotós, esküvői zenész ismerősöm van, aki arról panaszkodik, hogy kevés a munkájuk. Egy héttel előtte is le tudom őket foglalni, ha éppen azonnalra kellene. Kizárt, hogy egy évre előre le lennének kötve, tehát csak őmiattuk, hogy ráérjenek, nem kéne előre szervezni. Magam miatt, hogy előre meglegyen megnyugtatóan, 1,5-2 hónappal előtte már végezni akarok a szervezéssel.
Nem áll fenn a szituáció, de esküvőszervezés közben járunk.
Attól még NEM HAZUDTAM!!!
Hát, nem tudom, milyen ismerőseid lehetnek, akiknek kevés a munkájuk, de lehet, hogy nem annyira jók.
Ugyanis profi, igényes zenekarok, fotósok már a jövő évre le vannak kötve, járj csak utána!
Sőt, a vőfély mondta még októberben, hogy neki már 2015-re! is van foglalása, 2 is.
Nos, nekem megnyugtatóbb, hogy minden le van szervezve, és nem az utolsó hónapokban kell majd szaladgálni meg idegeskedni.
Itt vagyok én példának.
2 éve próbálkozunk a babával,már belenyugodtunk,hogy nem lehet.
Idén augusztusban lefoglaltuk a helyszínt,időpontot,ruhát,mindent jövő szeptemberre.
Erre most szeptemberben pozitív lett a teszt.Babát várunk.
Ez van.Semmin se változtat,nagyon örülünk a babának.
3 hónapos lesz az esküvön.Júniusra vagyok kiírva. :)
14: Nem tudom, mit jelent Neked az IGÉNYES, ha az árra gondolsz, és többmilliós költségvetésű esküvőre, akkor valóban nem egy kategóriáról beszélünk.
A jövedelemolló, tudod.
Hmmm és a pasid egy évig mást sem fog tőled hallani, mint így esküvő, meg úgy esküvő?
Akkor lehet hosszú egy évetek lesz...
Nem. Azt értem alatta, hogy nem csak mulatósat játszik, hanem kicsit modernebbet is, ne csak 2 papi nyomja a szintit, attól idegbajt tudnánk kapni, főleg a párom.
Szóval a több tagúak, fiatalosabbak, lendületesebbek nagyon népszerűek, de sajnos drágák, de szerencsére sikerült egy jót kifognunk, akikért nem kell 100 ezreket kifizetni, mielőtt még azt gondolnád, hogy adót csalunk. :)
Nem mellesleg ha időben lefoglaljuk, némelyik olcsóbb is ;)
Utolsó: nem csak az esküvőről szól az életünk, de ha tudni szeretnéd, Ő még lelkesebb az egésszel kapcsolatban, mint én, bármilyen hihetetlen is :) Újabban folyton a ruhámat szeretné megskubizni, pedig tudja, hogy nem szabad. :)
Együtt szerveztük az egészet, nem egy esküvőmániás kis p**** vagyok.
Júliusi eskűvönkre október-december között majdnem mindent lefoglaltunk. Kivéve a ruhámat amit februárban és a fotóst akit valamikor kora tavasszal.
Mi 1,5 évig szerveztük és attól, hogy eskűvőt szerveztünk nem csak erről szólt az életünk. A férjem is telejsne kivette a részét a szervezkedésben és szerintem ez természetes, hisz nem csak a nőnek lesz eskűvője, hanem mindkettőjüknek. Persze van aki már túlzásba esik és tényleg csak arról tud beszélni, minden másodperc arról szól, akkor viszont vissza kell fogniuk egymást, hisz igen egy nagyon fontos nap az ember életében, de nem szólhat minden arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!