Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek azt esküvőszervezés közben hogy bárcsak sosem kezdtetek volna bele?
Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk és tényleg kezdem úgy érezni, hogy hülyét kapok... Tetézi a problémát, hogy külföldön vagyunk, havonta egyszer tudunk hazamenni és a dolgok nagy részével a szülők vannak megbízva. Hozzáteszem, mi fizetjük az egészet... Beleszólnak, kioktatnak, amit kell, nem intézik el, csak úgy ahogy ők szeretnék, lassan kezdem egy zsarolásnak érezni az egészet. Vagy én lihegem túl? Végülis a fontosabb dolgok, mint hely, időpont, fotós, dekor, megvannak... Lassan tényleg úgy gondolom hogy jobb lett volna megszökni egy szigetre. Nálatok volt ilyen érzés? Vagy csak sok a pánik? :-)2014. febr. 14. 21:14
1/11 anonim válasza:
kb 2 hónappal előtte
1 héttel előtte meg azt kívántam bár lenne még 1 hónapom, hogy mindent legyen időm befejezni...
nekem nem volt szerencsére a családdal konfliktus, nem szóltak bele, segítettek is, de én nem tudtam nagyon átadni másnak, mert úgy éreztem, csak az van meg, amit én csinálok meg:)
ez átlagos pánik...:)
én is azt mondta, hogy jobb lett volna az első ötletet megvalósítani (2 tanu és mi:))
2/11 anonim válasza:
a mi esküvőnket 80%-ban én szerveztem, mert jobabn ráértem mindenre. kicsit idegeskedtünk mi is, mert nem minden úgy akart összejönni, ahogyan terveztük, de a végén minden jól sikerült és csodálatos esküvőnk volt Esztergomban!!!!! az összes rokonom megdícsért a szállodáért, a zenészért, kajáért mindenért!!! 35 fős lakodalom/csak rokonok/ 650-ből kijött....ja és az egész szállodát kibéreltük!!!
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nálam is az a probléma, hogy szeretek mindent felügyelni és látni, tudni, hogy mi történik :-) Ez kicsit frusztrál... Bár lehet hogy a pánik jellemző a menyasszonyokra.
2014. febr. 14. 21:50
4/11 anonim válasza:
Ja! Volt pár olyan vita a szervezés közben, hogy volt, hogy úgy gondoltam, f**zomat bele, lefújom az egészet. :D De végül nem bántam meg, hogy kitartottam, az esküvő kárpótolt mindenért. :)
5/11 anonim válasza:
na, igen, én pont ezért nem fogok belekezdeni soha :)
6/11 anonim válasza:
1. vagyok
amúgy szerintem is megérte..
azt az utolsó 2 hetet elcserélném, de az esküvő szuper lett:D
7/11 anonim válasza:
Én is szoktam így érezni. Nekünk is nyáron lesz, és külföldről szervezem. :) De én nem bízok semmit másra. Emailen intézem és amikor otthon vagyunk, akkor a párommal mindig összeírjuk, hogy most mit intézünk személyesen. Sok minden megvan már. Egyedül a ruhám miatt aggódok, mert eddig nem találtam olyat ami magamon is tetszett. És mi csak 2-3 havonta megyünk haza.
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak én idegeskedem túl, eddig mindig csodálkoztam, amikor valaki túllihegte az esküvői készülődést, azt hiszem most már teljesen megértem :-) Bár a tanúm azzal vígasztal mindig, hogy úgy lesz tökéletes ahogy lesz, senki nem fogja tudni, hogy eredetileg nem az volt tervben :-)
2014. febr. 15. 12:31
9/11 anonim válasza:
Én a szervezés legelején éreztem (kb. a 2-3. héten), hogy abba kéne hagyni az egész szervezést, tisztára kiborultam, hogy mennyi minden van még vissza, még bőgtem is emiatt, tisztára kész voltam.. :) mostanra mindent megszerveztem szinte, és még jó pár hónap vissza van a lagziig, már alig várom :)
10/11 anonim válasza:
Én élveztem minden percét, mindent én szerveztem senki nem szólt bele semmibe és nagyon-nagyon pici esküvőnk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!