Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvő kihozható nullszaldóra?
Jövőre lesz az esküvőnk,lakodalmunk és kicsit el vagyunk képedve az árakat illetően. Ha egy főre levetítem, akkor kb. 18.800 Ft/főnél tartunk. És még lehet felmerül valamilyen költség amire nem gondoltunk, ami csak növeli az árat.
Van itt olyan, aki ki tudta hozni nullára vagy minimális veszteséggel?
Attól függ hány fő..
Egy idő után ha több a dő, akkor kevesebbre jön ki /fő ha mindent számolsz
Előre így terrvezni lehetetlen.. Mi 300 plusszal zártunk 100főnél
Ha van egyetlen napra ennyi pénzetek, nem mindegy, hogy visszajön-e?
Írjátok meg a meghívókba, hogy 18800 a beugró. Aki nem tudja vállalni, nem mehet. Kevesebb fő, kevesebb pénz.
Bevallom ilyet nem szeretnénk, hogy leírjuk mennyit szeretnénk, mert az nagyon fura... Nekem az sem baj, ha valaki ajándékot hoz.
A kérdésemet azért írtam ki, mert itt már találtam olyan kérdést, ami pont ezt vesézgette, és gyakorlatilag csak olyan válaszok születtek, ahol mindenki óriási pluszokkal jött ki.
Attól függ, hol akarjátok tartani, mit lehet megbeszélni az étteremmel, mit tud segíteni a rokonság.
Nálunk volt hentes a családban, az éjféli vacsorát ő intézte, termelői áron. Bort mi vittünk, termelőtől, jobb volt és sokkal olcsóbb, mint az éttermi. Süteményeket ismerős sütötte, minimális árréssel, nagyon finom volt és olcsó. Így nagyjából nullszaldósra jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!