Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Min lehet spórolni egy esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min lehet spórolni egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Amellett, hogy nem rendezünk esküvőt!

Minden jó ötlet érdekel!

2015. márc. 19. 17:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Valakinek a kertjében tartjátok a lagzit, mindenki visz egy tálca sütit, esküvői sátor étterem helyett, szakács ismerős aki főz.
2015. márc. 19. 18:04
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl a dekorációt magunk csináltuk. A tortát férjem öccse csinálta, aki szakács és jól cukrászkodik is, gyönyörű lett a torta. A ruha varratva általában olcsóbb (hacsak nem valami extrát szeretnél). Illetve én a fodrászon és sminkesen is tudtam spórolni, mert van a családban. A vacsora helyszínével pedig szerencsénk volt, mert még sosem rendeztek ott esküvői vacsorát így mi voltunk a reklám és nem kellett bérleti díjat fizetni, csak a kaját. Az italt mi vettük meg boltban, mert az is nagy összeg szokott lenni.

Azt hiszem ennyi amin mi tudtunk spórolni.

2015. márc. 19. 18:05
 3/29 anonim ***** válasza:
88%

az egesz eskuvo DYN volt.(sajatkezo)

A deko a viragkotes a kaja a helyszin a sajat kertunk egy satorral szerencsere csodaszep ido volt.

A szertertas is a kertben volt.

felkertunk ket ismerost ok grilleztek a vendegeknek a sutik es edessegek mindenki hozta.

A zenekaron nem sporoltunk elo zene volt es tanc

ill a fotos profi volt.

A ruha hasznaltan ebay 50$ csokor hortenzia kek szallaggal deko ebay teritok ebay kert 100 lampion es 200 mecses papirtartoban volt. A gyerekek egy oraig gyujtottak oket sorban.

2015. márc. 19. 18:10
 4/29 anonim ***** válasza:
74%

A leves után pincérekkel pörköltet szolgáltattok fel, hogy mindenki tele zabálja magát, és a drágább sültes tálakhoz a svéd asztalnál már nem lesz étvágy.

Tegnap tanultam itt ezt a trükköt :d

2015. márc. 19. 18:13
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Kedves utolsó: semmi trükk nincs abban ha a drága kaját ki kell dobni, mert nem eszik meg az emberek.
2015. márc. 19. 18:15
 6/29 anonim ***** válasza:
57%

Nálunk ezek vannak:

Ruhát én varrom magamnak.

Dekorációt nem kérünk, mert szép az étterem anélkül is.

Az étteremnek van saját, szerződtetett zenekara, az olcsóbb, mintha saját zenekart vinnénk.

Meghívókat én csináltam sajátkezűleg.

Gyűrűt mi csináljuk egy ötvösmester műhelyében, így fele annyiba kerül, mint a boltban ugyan az, amit elkészítünk, ráadásul az az emlék, hogy mi csináltuk, semmivel nem ér fel (persze, az ötvös majd kiigazítja, hogy tökéletes legyen)

Nem lesz vőfély, hanem egy nagyszájú ismerőst kértünk fel, hogy moderálja ő a lagzit.

Fotós egy ismerős lesz.

Hajamat magamnak csinálom, sose hagyom másnak, hogy hozzá nyúljon és amúgy is jó vagyok benne.

Smink szintén magamnak, abban is jó vagyok.

Italt mi visszük az étterembe.

Asszem, ennyi :)

2015. márc. 19. 18:16
 7/29 anonim ***** válasza:
52%

ma 18:16

Te varrod a ruhát, te vagy a fodrász, az ötvös, a sminkes..Hogy te milyen ügyeske vagy...

HA majd terhes leszel, szerintem orvost se kérj, hiszen magad fogod elvágni(vagy rágni a köldökzsinórt, és magad fogod összevarrni a gátat.. hiszen te olyan ügyes vagy)

Ne haragudj de nem veszem be, hogy te ilyen tökéletes vagy. 20 éve ötvösként dolgozom, és nekem senki nem beszéli be, hogy maga csinálja az arany gyűrűjét, mindenféle tudás nélkül. Még azt se tudod, hogy milyen arányban, hogyan kell az aranyat vagy bármilyen más fémet nyújtani, melegíteni stb...

2015. márc. 19. 18:31
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Miert nem hallottal meg a kozos gyurukeszitesrol otvos muhelyben ?
2015. márc. 19. 18:38
 9/29 anonim ***** válasza:
83%
2015. márc. 19. 18:41
 10/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megértem azokat akik próbálnak mindent, legalábbis azt amit lehet saját kezűleg megoldani, mert különben minden egy vagyonba kerül! Ha van arra lehetőség, és igény, hogy valaki pl. elkészítse a gyűrűjét, akkor miért ne?

2015. márc. 19. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!